Voor jou

Onderwijs

Zorg & Welzijn

Podium de Flux

Home Vrije tijd Onderwijs Zorg & Welzijn Podium de Flux

Nieuws

Nieuws

FluXus Open Huis

In reactie op het artikel in De Orkaan van 21 juli 2023, over het mediationtraject tussen de Vereniging Zaanse Muziekschool, FluXus en Gemeente Zaanstad, delen wij het volgende.

Reactie FluXus op artikel in De Orkaan

In reactie op het artikel in De Orkaan van 21 juli 2023, over het mediationtraject tussen de Vereniging Zaanse Muziekschool, FluXus en Gemeente Zaanstad, delen wij het volgende.

wegwerkzaamheden Westzijde

Vanaf maandag 12 juni tot en met vrijdag 11 augustus 2023 worden er werkzaamheden verricht aan de Westzijde.

OPROEP: toon je kunst in juni

FluXus roept amateurkunstenaars op voor iktoon 2023.

Presentatie Cultuurmenu

Afgelopen woensdag 29 maart presenteerde FluXus team onderwijs het nieuwe cultuurmenu 2023 – 2024. een middag vol inspiratie, met als motto haal meer uit je cultuurmenu!

LUCY BOEREN WINT PASVEERCONCOURS

In het weekend van 18 en 19 maart 2023 vond voor de 22e keer het Jan Pasveerconcours plaats bij FluXus. Tijdens de finale op zondag werd violiste Lucy Boeren (18) de grote winnaar.

Jos van Geel kondigt vertrek aan als directeur van FluXus

Jos van Geel heeft vorige week aan de Raad van Toezicht zijn vertrek aangekondigd als directeur-bestuurder van FluXus. Vanaf 1 mei legt hij zijn taken als directeur-bestuurder neer.

Volle zaal bij schoolvoorstelling Carmen

1175 leerlingen waren op dinsdag 24 januari in het Zaantheater tijdens de schoolvoorstelling Carmen, gedanst door Introdans. 1175 leerlingen en 104 begeleiders van de groepen 6-7-8 die dit jaar de route Dans en Beeldend in het cultuurmenu volgen hebben van deze voorstelling kunnen genieten.

Nieuw: Subsidiespreekuur

Nieuw: subsidiespreekuur kunst & cultuur van de gemeente Zaanstad. Vanaf donderdag 16 februari kan met al je vragen over gemeentelijke cultuursubsidies terecht in de foyer van FluXus.

Ook bij FluXus: bladmuziek lenen

Onder het dak van FluXus vind je een mooie muziekbibliotheek met een ruime sortering bladmuziek voor beginnende en (ver)gevorderde muzikanten.

Iedereen is welkom om te komen lenen. Lenen is gratis voor leerlingen met een FluXus Family & Friends Card. Zonder FluXus-pas betaal je jaarlijks € 5,- (€ 3,50 voor leden van De Bieb).