Vrije tijd

Onderwijs

Zorg & Welzijn

Huren

Nieuws

Nieuws

Ook FluXus blijft dicht

Als openbaar toegankelijk gebouw heeft ook FluXus haar deuren moeten sluiten. De lockdown is verlengd tot en met 2 maart en geldt voor al onze leslocaties.

Benefietveiling Zaanstormend

Met een veiling van inkijkjes in de kleedkamers van bekende artiesten wil het Zaantheater geld inzamelen voor ‘Zaanstormend’, het talentontwikkelingsproject dat zij al jaren met FluXus organiseren.

Elke schooldag (creatief) bewegen

In navolging van de creatieve en sportieve workshops op de laatste dagen voor de kerstvakantie, biedt FluXus ook komende weken workshops voor alle Zaanse basisschoolleerlingen.

Eerste videoclip Musical Academy

Vanaf zondag 20 december is de eerste officiële videoclip van de FluXus Musical Academy te bewonderen op YouTube.

Creatieve laatste schooldagen

FluXus zorgt in samenwerking met haar culturele partners, Sportbedrijf Zaanstad en Gemeente Zaanstad voor een creatieve en sportieve noot op de laatste schooldagen van dit jaar

Vacature – verbinder in cultuur

Ben jij dé persoon die scholen kan adviseren bij de realisatie van inclusief cultuuronderwijs op school?

Sinterklaas 2 december bij FluXus

Vol verwachting klopt ons hart, want op woensdag 2 december komt Sinterklaas naar FluXus!

FluXus weer open

De aanscherping van de lock down is per 19 november ten einde. FluXus is weer open voor lessen, voorstellingen en presentaties.

Casper wint Prinses Christina Concours

Talentklasleering Casper Groep wint de eerste prijs in zijn leeftijdscategorie.

FluXus en Zaantheater bieden Amateurkunst NU

FluXus en het Zaantheater bieden amateurkunstenaars de kans zichzelf te laten zien in acht voorstellingen onder de noemer Amateurkunst NU.

Vacature Project-medewerker

FluXus zoekt een project-medewerker die vanuit een cultureel hart werkt met scholen, zorg, welzijn, gezondheidszorg, opvoeding, inburgering en sociale activering.

Gratis bus Cultuurmenu

Vanwege de bijzondere situatie dit schooljaar kunnen scholen gebruik maken van gratis busvervoer naar een voorstelling, excursie of externe workshoplocatie.

Ook bij FluXus: samenspelen

Bij FluXus zijn er diverse ensembles waarbij je kunt aansluiten en bij De Flux Popschool worden bands gevormd en begeleid. Voor iedereen die samen met anderen wil spelen is er wel iets: voor jongeren, voor bepaalde instrumenten of rond een bepaald muziekgenre.

Ardito fotografie