Voor jou

Onderwijs

Zorg & Welzijn

Podium de Flux

Home Vrije tijd Onderwijs Zorg & Welzijn Podium de Flux

Nieuws

Nieuws

FluXus Open Huis

Benieuwd naar wat er allemaal in de FluXus ruimtes gebeurt? Op zaterdagmiddag 23 september is het Open Huis bij FluXus! 

Reactie FluXus op artikel in De Orkaan

In reactie op het artikel in De Orkaan van 21 juli 2023, over het mediationtraject tussen de Vereniging Zaanse Muziekschool, FluXus en Gemeente Zaanstad, delen wij het volgende.

wegwerkzaamheden Westzijde

Vanaf maandag 12 juni tot en met vrijdag 11 augustus 2023 worden er werkzaamheden verricht aan de Westzijde.

OPROEP: toon je kunst in juni

FluXus roept amateurkunstenaars op voor iktoon 2023.

Presentatie Cultuurmenu

Afgelopen woensdag 29 maart presenteerde FluXus team onderwijs het nieuwe cultuurmenu 2023 – 2024. een middag vol inspiratie, met als motto haal meer uit je cultuurmenu!

LUCY BOEREN WINT PASVEERCONCOURS

In het weekend van 18 en 19 maart 2023 vond voor de 22e keer het Jan Pasveerconcours plaats bij FluXus. Tijdens de finale op zondag werd violiste Lucy Boeren (18) de grote winnaar.

Volle zaal bij schoolvoorstelling Carmen

1175 leerlingen waren op dinsdag 24 januari in het Zaantheater tijdens de schoolvoorstelling Carmen, gedanst door Introdans. 1175 leerlingen en 104 begeleiders van de groepen 6-7-8 die dit jaar de route Dans en Beeldend in het cultuurmenu volgen hebben van deze voorstelling kunnen genieten.

Nieuw: Subsidiespreekuur

Nieuw: subsidiespreekuur kunst & cultuur van de gemeente Zaanstad. Vanaf donderdag 16 februari kan met al je vragen over gemeentelijke cultuursubsidies terecht in de foyer van FluXus.

Word vrijwilliger bij FluXus

Word vrijwilliger bij de leukste en gezelligste organisatie van Zaanstad! FluXus is regelmatig op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Misschien is dit wel dé plek voor jou!

Ook bij FluXus: instrumenten huren

Begin je net met muzieklessen dan wil je waarschijnlijk niet meteen een duur instrument aanschaffen. Zeker niet als je na een jaar misschien wel aan een groter instrument toe bent. Via FluXus kun je veel instrumenten voor het eerste jaar huren bij de Stichting Instrumentenfonds Zaanstad.

Het gaat om de volgende instrumenten: accordeon, cello, contrabas, dwarsfluit, elektrische piano, fagot, harp, hobo, hoorn, klarinet, saxofoon, spinet, trombone en viool.