Home » Over ons

OVER ONS

WELKOM BIJ FLUXUS

Welkom bij FluXus. Wij willen dat iedereen zich cultureel en creatief kan ontplooien. Wie je ook bent en wat je ook zoekt. Wij ondersteunen kunstenaars, musici en cultuurdocenten die cultuurdeelname mogelijk maken en we helpen inwoners en maatschappelijke organisaties om het cultuuraanbod te vinden dat past bij hun vraag. Want cultuur is van iedereen.

In onze cultuurhuizen, op ons poppodium en via onze netwerken verbinden wij inwoners van Zaanstad met de kunstenaars, musici en cultuurdocenten in ons cultuurnetwerk. Samen geven zij invulling en vorm aan kunst en cultuur in Zaanstad. FluXus verbindt.

FluXus als netwerkorganisatie

FluXus is een netwerkorganisatie. Dit betekent dat FluXus niet zelf aanbod creëert, maar dat het aanbod wordt georganiseerd door kunstdocenten en culturele organisaties in ons cultuurnetwerk. 

Alle lessen en cursussen in onze cultuurhuizen, de lessen die op scholen worden gerealiseerd en projecten waar wij aan bijdragen, worden uitgevoerd door zelfstandig cultuurmakers. Wij onderhouden hiervoor een breed en divers cultuurnetwerk, waarvan een deel te vinden is binnen onze cultuurhuizen.

BELEID & VERANTWOORDING

PARTNERS & SPONSOREN