Voor jou

Onderwijs

Zorg & Welzijn

Podium de Flux

Home Vrije tijd Onderwijs Zorg & Welzijn Podium de Flux

Kunst + cultuur

voor iedereen

Shutterstock

Over ons

Why, what en how

Toegang tot kunst en cultuur voor iedereen! Dat is wat ons drijft. Wij leven in een wereld die snel verandert. Technologische ontwikkelingen gaan zo snel dat kinderen worden opgeleid voor beroepen die nu nog helemaal niet bestaan.

Wij leven samen met mensen die uit een cultuur komen die wij niet kennen en soms ook niet begrijpen. De tegenstellingen nemen toe en verharden soms. Toch willen en moeten wij allemaal mee kunnen doen in deze snel veranderende wereld.

In staat zijn je een andere wereld te verbeelden en het verwerven van creatieve vaardigheden om deze vorm te geven zijn belangrijke voorwaarden om mee te kunnen blijven doen in de samenleving. Ook vanuit onze overheid wordt dat duidelijk erkend.

Lees ook over FluXus en fair, verantwoord en inclusief!

Wie is wie?

Bij FluXus werken ongeveer 30 vaste medewerkers en daarnaast heel veel vrijwilligers, die op verschillende afdelingen worden ingezet. Allemaal betrokken mensen die hart hebben voor onze missie: kunst + cultuur voor iedereen!

Klik voor een overzicht van onze vaste medewerkers hieronder verder. Wil je zelf iets voor FluXus betekenen lees dan meer in het blok hierna 'Werken bij FluXus'.

Medewerkers

Werken bij FluXus

FluXus is een veelzijdig centrum voor de kunsten in Zaanstad. Onze missie is om - in samenwerking met anderen - Zaankanters zoveel mogelijk in aanraking te brengen met kunst en cultuur. FluXus initieert en simuleert kunstonderwijs op scholen, maakt en werkt samen aan producties, heeft een poppodium, ondersteunt amateurkunstenaars en -organisaties en faciliteert een netwerk van kunstdocenten. Wil jij aan die missie bijdragen?

Vrijwilligerswerk

Gasten, cursisten en docenten ontvangen, de techniek rond voorstellingen regelen of de workshops op scholen logistiek bijstaan... FluXus heeft vaak leuke en leerzame vrijwilligersfuncties. Meer weten? Neem contact op met FluXus algemeen via het contactformulier onderaan deze pagina.

Vacatures

Kijk voor eventuele vacatures op onze nieuwspagina.

Docenten-netwerk

Wil je als vakdocent aansluiten bij het netwerk van FluXus neem dan contact op met de afdeling Vrije tijd en/of Onderwijs via het contactformulier onderaan de pagina.

Beleid & Verantwoording

Beleidsplan 2023-2026
Jaarverslag 2020
Jaarrekening 2020
Jaarverslag 2019
Jaarrekening 2019
Jaarrekening 2021
Jaarverslag 2021
Jaarplan 2023

Partners & Sponsoren