Voor jou

Onderwijs

Zorg & Welzijn

Podium de Flux

Home Vrije tijd Onderwijs Zorg & Welzijn Podium de Flux

Over ons

Welkom bij FluXus

Welkom bij FluXus. Wij willen dat iedereen zich cultureel en creatief kan ontplooien. Wie je ook bent en wat je ook zoekt. Wij ondersteunen kunstenaars, musici en cultuurdocenten die cultuurdeelname mogelijk maken en we helpen inwoners en maatschappelijke organisaties om het cultuuraanbod te vinden dat past bij hun vraag. Want cultuur is van iedereen.

In onze cultuurhuizen, op ons poppodium en via onze netwerken verbinden wij inwoners van Zaanstad met de kunstenaars, musici en cultuurdocenten in ons cultuurnetwerk. Samen geven zij invulling en vorm aan kunst en cultuur in Zaanstad. FluXus verbindt.

Wie is wie?

Bij FluXus werken ongeveer 30 vaste medewerkers en daarnaast heel veel vrijwilligers, die op verschillende afdelingen worden ingezet. Allemaal betrokken mensen die hart hebben voor onze missie: kunst + cultuur voor iedereen!

Klik voor een overzicht van onze vaste medewerkers hieronder verder. Wil je zelf iets voor FluXus betekenen lees dan meer in het blok hierna 'Werken bij FluXus'.

Medewerkers

Werken bij FluXus

FluXus is een veelzijdig centrum voor de kunsten in Zaanstad. Onze missie is om - in samenwerking met anderen - Zaankanters zoveel mogelijk in aanraking te brengen met kunst en cultuur. FluXus initieert en simuleert cultuuronderwijs op scholen, werkt samen aan producties, heeft een poppodium, ondersteunt amateurkunstenaars en -organisaties en faciliteert een netwerk van cultuurdocenten. Wil jij aan die missie bijdragen?

Vrijwilligerswerk

Word vrijwilliger bij de leukste en gezelligste organisatie van Zaanstad! Heb je zin om jezelf te ontwikkelen in een creatieve omgeving is dit misschien wel dé plek voor jou. Lees hier wat vrijwilligerswerk bij FluXus of podium de Flux inhoudt. Ben je nieuwsgierig geworden? Vul dit formulier in om je aan te melden of meer informatie te vragen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op.

Vacatures

Kijk voor eventuele vacatures op onze nieuwspagina.

Docenten-netwerk

Wil je als vakdocent aansluiten bij het netwerk van FluXus neem dan contact op met onze coördinator cultureel netwerk

Beleid & Verantwoording

Beleidsplan 2023-2026
Jaarverslag 2020
Jaarrekening 2020
Jaarverslag 2019
Jaarrekening 2019
Jaarrekening 2021
Jaarverslag 2021
Jaarplan 2023

Partners & Sponsoren