Home » Uncategorized » Audities talentenklas

Audities talentenklas

10.06.2024

Alle muzikale talenten tot 18 jaar opgelet: Meld je voor 29 juni voor de FluXus Talentenklas audities! 

Wat kun je verwachten?

Ieder cursusjaar staat in het teken van een bepaald thema. Je volgt 5 talentenlabs met inspirerende workshops door specialisten uit verschillende kunstdisciplines op de zaterdagmiddag. Tijdens elk lab is er ruimte voor samenspel en/of koorzang. Hiernaast zijn er 5 talentenconcerten waar je podiumervaring mee kan opbouwen, en van elkaar kan leren. Tijdens het slotconcert, het Talentengala, komt van alles samen en sluiten we het mooie jaar af.

Elke deelnemer die in de gemeente Zaanstad woont krijgt naast dit lesprogramma ook een voucher om vrij te besteden aan extra lessen bij de eigen of een andere docent.

Over de Talentenklas

FluXus vindt het belangrijk dat er oog is voor talent en wil er dan ook samen met de docenten die lesgeven onder het dak van FluXus alles aan doen om het aanwezige talent tot bloei te laten komen.  Daarom is de Talentenklas ontstaan.  De deelnemers zijn intensief met muziek bezig, met hun eigen muziekleraar, in verschillende orkesten en ensembles, maar ook doordat ze vijf keer per jaar met het Talentenlab meedoen. Op deze labs komen allerlei facetten van muziek voorbij, zoals samen zingen, samen spelen, improviseren en ook worden gastsprekers en musici uitgenodigd om met de leerlingen te werken. Alle leerlingen van de Talentenklas hebben ook meegedaan aan het Jan Pasveer Concours, dat FluXus jaarlijks organiseert om muziekleerlingen te stimuleren en podiumervaring te laten opdoen.

MEER INFO

Vragen of aanmelden

Wij hopen dit jaar weer op leuke nieuwe deelnemers! Meld je aan of stel je vragen aan Eva Tebbe via ETebbe@fluxus.nl 

Meer nieuws

Een vraag of suggestie?

Mail ons via onderstaand formulier.

Of bel ons

Voor vragen over ...

FluXus algemeen Klantenservice 075 655 35 50
Voor jou (Vrije tijd) Klantenservice 075 635 61 11
Onderwijs Madeleine en Els 075 655 35 55
Zorg & Welzijn Gerard Lommerse 06 215 37 848
Podium de Flux FluXus