Voor jou

Onderwijs

Zorg & Welzijn

Podium de Flux

Home Vrije tijd Onderwijs Zorg & Welzijn Podium de Flux

Presenteren

Laat je talent zien

Je talent laten zien? FluXus en haar netwerkdocenten organiseren diverse open podia, concerten, evenementen en tentoonstellingen. Je talent en/of leerproces tonen is namelijk niet alleen inspirerend voor anderen, je leert er zelf ook veel van. Met elke presentatie maak je net dat extra stapje in je ontwikkeling.

Open voor iedereen

Presentatiemomenten maken vaak onderdeel uit van cursussen of lessen. Er zijn echter ook veel momenten waarop elke Zaanse amateurkunstenaar ‘het podium’ kan pakken. Een keer met professionele apparatuur spelen, je werk goed uitgelicht tonen, onderdeel zijn van een activiteit die wordt gepromoot, zelf een idee voor een activiteit? Wij heten iedereen alvast van harte welkom.

Kijk voor actuele presentatiemomenten in de agenda!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Inspiratielezingen

Ontmoetingen waar makers en publiek samenkomen en verhalen over creativiteit delen.

Schrijfpodium

Het Schrijfpodium, bestaande uit het Schrijfatelier en de Poëzie werkplaats, is een van de maakplekken van FluXus.

FluXus Exposities

De Expogroep van FluXus verzorgt (online) exposities met werk van amateurkunstenaars op verschillende locaties in de Zaanstreek.

Zaanse beeldbrigade

De Zaanse beeldbrigade is een FluXus Maakplek die de kunst- en culturele activiteiten binnen de Zaanstreek in beeld brengt. Iedereen die graag fotografeert is welkom.

Toon meer

Ook bij FluXus: Cultuurmenu en Brede school

In Zaanstad zijn de cultuurprogramma's Cultuurmenu en Brede school basisvoorzieningen. Beiden worden gecoördineerd door FluXus Onderwijs. Door beide programma's met elkaar en met de visie van de school te verbinden, ontstaat er een extra rijke leeromgeving.

Fotografie Marcel Fraij