Home » Algemeen » Expositie Woordschittering opent op 23 mei

Expositie Woordschittering opent op 23 mei

Opening Expositie Woordschittering

EXPOSITIE WOORDSCHITTERING 17.05 – 27.09
Neem een kijkje bij de expositie Woordschittering van Marloes Beets in de Verkadefabriek aan Westzijde 168 in Zaandam! In de gangen van het FluXus gebouw is een verzameling te zien van de mooiste knipgedichten van Woordschittering. De expositie wordt feestelijk geopend op 23 mei om 19.00 uur, iedereen is van harte uitgenodigd om langs te komen.

Marloes over haar werk:
“Met grote regelmaat knip ik woorden die me aanspreken uit kranten en tijdschriften en tover ze om tot een nieuw verhaal. Ik maak er gedichten en spreuken van. Vaak plaats ik ze op Instagram”
Daarnaast is Marloes een grote leesfan en leest voornamelijk kinderboeken. Ook daar maakt zij soms een knipgedicht bij en plaats deze op de Instagram account Leesjunkie. Kortom, Marloes B. alles met letters en andere werelden dus.

Exposities bij FluXus:
De Expogroep van FluXus verzorgt de exposities van (amateur-)kunstenaars. Er zijn vaste exposities op de locaties van FluXus en daarnaast wordt er geëxposeerd door heel Zaanstad. Om de zichtbaarheid van de (amateur)kunstenaars te vergroten sluit FluXus ook graag aan bij Pop-up labs, activiteiten en festivals in de Zaanstreek. De exposities komen tot stand in samenwerking met docenten uit het FluXus netwerk, de FluXus maakplekken, cursisten, kunstenaars, opdrachtgevers en cultuurliefhebbers in de Zaanstreek.

MEER INFO

De expositie Woordschittering wordt op 23 mei om 19.00 uur feestelijk geopend en is van 17 mei t/m 27 september te bezoeken tijdens de openingstijden van FluXus.
Locatie: Fluxus locatie Verkadefabriek, Westzijde 168, Zaandam
Toegang: gratis
Link: https://www.fluxus.nl/agenda/expositie-woordschittering/

Woordschittering- expo-Marloes-Beets

Marloes Beets

Meer nieuws

Een vraag of suggestie?

Mail ons via onderstaand formulier.

Of bel ons

Voor vragen over ...

FluXus algemeen Klantenservice 075 655 35 50
Voor jou (Vrije tijd) Klantenservice 075 635 61 11
Onderwijs Madeleine en Els 075 655 35 55
Zorg & Welzijn Gerard Lommerse 06 215 37 848
Podium de Flux FluXus