Home » Cursussen » Musicalklas 7-9 jaar (groep 4/6)

Musicalklas 7-9 jaar (groep 4/6)

Docent: Jeugdtheaterschool Theater MUS

Doelgroep

Kinderen (t/m 12 jaar)

Niveau

Beginner
Gevorderd
Iets gevorderd

Waar

Zaandam Verkadefabriek

In deze klas krijg je een schooljaar lang les in acteren, dansen en zingen en werk je met je groep toe naar een musical waarin je alles wat je geleerd hebt kunt laten zien en kunt schitteren op het toneel. Tijdens de lessen leer je hoe je tegelijkertijd kunt zingen, dansen en toneelspelen en zul je ontdekken wat jij het allerleukste vindt om te doen.

We knippen het lesjaar in tweeën.

In de eerste periode (sept-december) gaan we spelenderwijs werken aan wat dat nou is, in een musical spelen. We maken toneelstukjes of leren korte scènes, zingen liedjes en doen verschillende dansen en maken meteen al een mooie kerstpresentatie! Vanaf januari krijgt iedereen een musicalscript, gaan we rollen verdelen en zullen we toe gaan werken naar een grote musicalvoorstelling. Die voorstelling kan n.a.v een sprookje, een favoriet boek of een bekende musical zijn.

Naast de lessen maken we ook een uitstapje naar het Zaantheater om daar naar een voorstelling te kijken, is er de mogelijkheid om op te treden bij verschillende culturele evenementen en organiseren we een groot MUS got talent feest voor alle leerlingen! Plezier gegarandeerd! En misschien wel het allerbelangrijkste; veiligheid en vertrouwen staan voorop. Iedereen kan bij ons zichzelf zijn!

Verwachte voorstellingsdatum : juni 2023

Lestijden

Dinsdag Zaandam 16.15-17.45 uur. Woensdag Zaandam 14.45-16.15 uur

Startdatum

Zaandam 10 en 11 september 2024

Kosten

€398,- (mogelijkheid om in 2 termijnen te betalen)

Inschrijven
Contact met docent

Inschrijven

Contact met docent

Ervaringen

Geen reviews beschikbaar

Deel je ervaring

Jeugdtheaterschool Theater MUS

Mijn aanbod

Welkom bij Theater MUS, dè jeugdtheaterschool van de Zaanstreek onder leiding van Barbera de Bruijn en Eszter Triz. Hier kun je met PLEZIER leren acteren, dansen en zingen. Met als doel: jouw talent ontwikkelen en laten zien. Daarom bieden we je, naast de lessen, ook zo veel mogelijk de kans om op te treden en in voorstellingen te spelen. Beginneling of gevorderd, iedereen is welkom bij onze musical lessen. Degenen die nog nooit in een voorstelling hebben gespeeld, begeleiden we stap voor stap naar het podium toe. Degenen die al ervaring hebben bieden we verdieping of extra ondersteuning in spel, dans en/of zang.
We maken onder begeleiding van een ervaren en creatief team geheel eigen musicals, vaak naar aanleiding van bekende sprookjes of kinderboeken.
In onze lessen bruist en borrelt het en komen de mooiste verhalen tot leven. Speel jij nu nog thuis voor de spiegel jouw eigen show, kom bij Theater MUS en schitter straks op het toneel!

Info

Specialisme

  • musicalklas 7-9 jaar
  • musicalklas 10-12 jaar
  • musicalklas 12-18 jaar
  • productieklas 10+ jaar
  • projectgroep 10+ jaar

Contact docent

MUS MAAKLab

MUS Musicalmix 5-7 jaar (groep 2/3)

Musicalklas 10-12 jaar (groep 7/8)

Productieklas

Musicalklas 12-18 jaar

Een vraag of suggestie?

Mail ons via onderstaand formulier.

Of bel ons

Voor vragen over ...

FluXus algemeen Klantenservice 075 655 35 50
Voor jou (Vrije tijd) Klantenservice 075 635 61 11
Onderwijs Madeleine en Els 075 655 35 55
Zorg & Welzijn Gerard Lommerse 06 215 37 848
Podium de Flux FluXus