Home » Cursussen

DIEP LEZEN

Lezen doen we allemaal. Maar soms ontgaat ons iets… diepere lagen, ongeziene thema’s… Daarom is er DIEP LEZEN. Bewuster lezen en beter weten wat je mooi vindt in 6 avonden.

Dansen voor 60-plussers

We gaan wekelijks lekker dansen op muziek. Van Caraïbisch, Salsa tot Danzon, Motown, Sinatra, Michael Jackson, Bollywood, en veel meer. Tussen de twee lessen, in is er koffie en thee en kunnen we bijpraten.
Beide lessen starten op met een opwarming waarin we rekken, strekken en uiteindelijk goed opwarmen voor de rest van de les.
De eerste les op de dag zal iets rustiger verlopen en de tweede en derde les zijn wat intensiever. Daarnaast heb ik in iedere les varianten van passen die ervoor zorgen dat bijna iedereen er zijn weg in kan vinden en we gewoon lekker en fijn samen kunnen dansen. Ook als je wat minder balans hebt, een arm niet lekker omhoog gaat, nooit gedanst hebt of een andere uitdaging hebt. Kom gewoon langs en kijk of je er blij van wordt, naast dat de beweging en het dansen natuurlijk wonderen doet.

In december sluiten we 2024 af met een kerstlunch (gerechten gemaakt door onszelf:)
In het voorjaar/vroege zomer van 2025 gaan we op een locatie in de Zaanstreek samen dansen, eten en proosten op het leven en de dans.

Een vraag of suggestie?

Mail ons via onderstaand formulier.

Of bel ons

Voor vragen over ...

FluXus algemeen Klantenservice 075 655 35 50
Voor jou (Vrije tijd) Klantenservice 075 635 61 11
Onderwijs Madeleine en Els 075 655 35 55
Zorg & Welzijn Gerard Lommerse 06 215 37 848
Podium de Flux FluXus