Voor jou

Onderwijs

Zorg & Welzijn

Podium de Flux

Home Vrije tijd Onderwijs Zorg & Welzijn Podium de Flux

MUS Musicalmix 5-7 jaar (groep 2/3)

Docent: Jeugdtheaterschool Theater MUS

Doelgroep

Kinderen (t/m 12 jaar)

Niveau

Beginner
Iets gevorderd

Waar

Zaandam Verkadefabriek

Bij MUS Musicalmix maken kinderen van 5 tot 7  jaar (groep2/3) spelenderwijs kennis met alle aspecten van musical, namelijk acteren, dansen en zingen, De docent neemt de kinderen mee op verschillende avonturen in spel, zang en dans. De fantasie van de kinderen wordt aangesproken en tegelijkertijd leren zij hoe het is om op een podium te staan en zichzelf te presenteren. Plezier en zelfvertrouwen staan in deze lessen voorop. Deze lessen zijn tevens een goede voorbereiding op de musicalklas vanaf 7 jaar (groep 4).

Lestijden

Dinsdag Zaandam 15.30-16.15 uur

Startdatum

Zaandam 12 september 2023. Instroom op ieder moment mogelijk.

Kosten

Blok 1 van 13 lessen (incl kerstpresentatie ): € 94,-
Blok 2 van 10 lessen : €72,-
Blok 3 van 10 lessen : €72,-

Inschrijven
Contact met docent

Inschrijven

Contact met docent

Ervaringen

Geen reviews beschikbaar

Deel je ervaring

Jeugdtheaterschool Theater MUS

Mijn aanbod

Welkom bij Theater MUS, dè jeugdtheaterschool van de Zaanstreek onder leiding van Barbera de Bruijn en Eszter Triz. Hier kun je met PLEZIER leren acteren, dansen en zingen. Met als doel: jouw talent ontwikkelen en laten zien. Daarom bieden we je, naast de lessen, ook zo veel mogelijk de kans om op te treden en in voorstellingen te spelen. Beginneling of gevorderd, iedereen is welkom bij onze musical lessen. Degenen die nog nooit in een voorstelling hebben gespeeld, begeleiden we stap voor stap naar het podium toe. Degenen die al ervaring hebben bieden we verdieping of extra ondersteuning in spel, dans en/of zang.
We maken onder begeleiding van een ervaren en creatief team geheel eigen musicals, vaak naar aanleiding van bekende sprookjes of kinderboeken.
In onze lessen bruist en borrelt het en komen de mooiste verhalen tot leven. Speel jij nu nog thuis voor de spiegel jouw eigen show, kom bij Theater MUS en schitter straks op het toneel!

Info

Specialisme

  • musicalklas 7-9 jaar
  • musicalklas 10-12 jaar
  • musicalklas 12-18 jaar
  • productieklas 10+ jaar
  • projectgroep 10+ jaar

Contact docent

Musicalklas 7-9 jaar (groep 4/6)

Musicalklas 10-12 jaar (groep 7/8)

Productieklas

Musicalklas 12-18 jaar