Home » Cursussen » MUS MAAK Lab

MUS MAAKLab

Docent: Jeugdtheaterschool Theater MUS

Doelgroep

Jongeren (12+)

Niveau

Gevorderd
Iets gevorderd

Waar

Zaandam Verkadefabriek

Bij Theater MUS kun je binnen het MUS MAAK lab aan eigen materiaal werken onder begeleiding van de juiste vakexpert.
Wil je je eigen musicalnummer schrijven of je eigen singersongwriter nummer? Wil je een choreografie maken voor jongere kinderen en die hen ook aanleren of zelfs maken voor hun voorstelling? Wil je een scene schrijven? Een theaterstuk maken? Je eigen draai geven aan een bestaand lied of iets moois maken op de ukelele?
Alles kan!
Je gaat zelfstandig aan de slag in samenwerking met andere leerlingen en in samenwerking met de docent. Je geeft aan wat je wilt maken en maakt daarbij gebruik van de hulp en inspiratie van anderen.
Het jaar bestaat uit 2 delen. We geven je eerst de opdracht om voor de kerstvoorstelling in december iets te maken, in zang, dans en/of theater.
Vanaf januari maak je opnieuw iets wat jij wilt, wat uiteindelijk in een montage voorstelling te zien te zien zal zijn en/of in andere voorstellingen van Theater MUS

Lestijden

Dinsdag 20-21 uur

Startdatum

10 september

Kosten

€260,-

Inschrijven
Contact met docent

Inschrijven

Contact met docent

Ervaringen

Geen reviews beschikbaar

Deel je ervaring

Jeugdtheaterschool Theater MUS

Mijn aanbod

Welkom bij Theater MUS, dè jeugdtheaterschool van de Zaanstreek onder leiding van Barbera de Bruijn en Eszter Triz. Hier kun je met PLEZIER leren acteren, dansen en zingen. Met als doel: jouw talent ontwikkelen en laten zien. Daarom bieden we je, naast de lessen, ook zo veel mogelijk de kans om op te treden en in voorstellingen te spelen. Beginneling of gevorderd, iedereen is welkom bij onze musical lessen. Degenen die nog nooit in een voorstelling hebben gespeeld, begeleiden we stap voor stap naar het podium toe. Degenen die al ervaring hebben bieden we verdieping of extra ondersteuning in spel, dans en/of zang.
We maken onder begeleiding van een ervaren en creatief team geheel eigen musicals, vaak naar aanleiding van bekende sprookjes of kinderboeken.
In onze lessen bruist en borrelt het en komen de mooiste verhalen tot leven. Speel jij nu nog thuis voor de spiegel jouw eigen show, kom bij Theater MUS en schitter straks op het toneel!

Info

Specialisme

  • musicalklas 7-9 jaar
  • musicalklas 10-12 jaar
  • musicalklas 12-18 jaar
  • productieklas 10+ jaar
  • projectgroep 10+ jaar

Contact docent

MUS Musicalmix 5-7 jaar (groep 2/3)

Musicalklas 7-9 jaar (groep 4/6)

Musicalklas 10-12 jaar (groep 7/8)

Productieklas

Musicalklas 12-18 jaar