Voor jou

Onderwijs

Zorg & Welzijn

Podium de Flux

Home Vrije tijd Onderwijs Zorg & Welzijn Podium de Flux

Musicalklas 10-12 jaar (groep 7/8)

Docent: Jeugdtheaterschool Theater MUS

Doelgroep

Kinderen (t/m 12 jaar)

Niveau

Beginner
Iets gevorderd
Gevorderd

Waar

Zaandam Verkadefabriek

In deze klas krijg je een schooljaar lang les in acteren, dansen en zingen en werk je met je groep naar een eindejaarsvoorstelling toe waarin je alles wat je geleerd hebt kunt laten zien en kunt schitteren op het toneel. In de eerste maanden (sept-dec) leer je over de techniek van toneelspelen, zingen en dansen en hoe je dat met elkaar kunt verbinden om het zo goed mogelijk over te brengen op publiek. Je leert zelf te maken aan de hand van spel-, dans- en zangopdrachten en we maken met elkaar een mooie kerstpresentatie voor publiek.
Vanaf januari gaan we werken met een musicalscript, krijg je een eigen rol en zullen we toe gaan werken naar een grote eindvoorstelling.
 Zo’n voorstelling is n.a.v. een sprookje, een boek of een bekende musical. Maar we geven altijd onze eigen draai er aan!
Verspreid over het jaar is er de mogelijkheid om met ons mee te gaan naar een voorstelling in het Zaantheater, op te treden bij verschillende culturele evenementen en organiseren we het grote MUS got talent Feest voor onze leerlingen. En misschien wel het allerbelangrijkste; veiligheid en vertrouwen staan bij ons op voorop. Iedereen kan zijn wie hij of zij is!

Verwachte voorstellingsdatum : juni 2023

Lestijden

Dinsdag Zaandam, 16.15-17.45 uur. Woensdag Zaandam 16.15-17.45 uur

Startdatum

Zaandam 12 en 13 september 2023

Kosten

€385,- (mogelijkheid om in 2 termijnen te betalen)

Inschrijven
Contact met docent

Inschrijven

Contact met docent

Ervaringen

Geen reviews beschikbaar

Deel je ervaring

Jeugdtheaterschool Theater MUS

Mijn aanbod

Welkom bij Theater MUS, dè jeugdtheaterschool van de Zaanstreek onder leiding van Barbera de Bruijn en Eszter Triz. Hier kun je met PLEZIER leren acteren, dansen en zingen. Met als doel: jouw talent ontwikkelen en laten zien. Daarom bieden we je, naast de lessen, ook zo veel mogelijk de kans om op te treden en in voorstellingen te spelen. Beginneling of gevorderd, iedereen is welkom bij onze musical lessen. Degenen die nog nooit in een voorstelling hebben gespeeld, begeleiden we stap voor stap naar het podium toe. Degenen die al ervaring hebben bieden we verdieping of extra ondersteuning in spel, dans en/of zang.
We maken onder begeleiding van een ervaren en creatief team geheel eigen musicals, vaak naar aanleiding van bekende sprookjes of kinderboeken.
In onze lessen bruist en borrelt het en komen de mooiste verhalen tot leven. Speel jij nu nog thuis voor de spiegel jouw eigen show, kom bij Theater MUS en schitter straks op het toneel!

Info

Specialisme

  • musicalklas 7-9 jaar
  • musicalklas 10-12 jaar
  • musicalklas 12-18 jaar
  • productieklas 10+ jaar
  • projectgroep 10+ jaar

Contact docent

MUS Musicalmix 5-7 jaar (groep 2/3)

Musicalklas 7-9 jaar (groep 4/6)

Productieklas

Musicalklas 12-18 jaar