Home » Cursussen » Musicalklas 12-18 jaar

Musicalklas 12-18 jaar

Docent: Jeugdtheaterschool Theater MUS

Doelgroep

Jongeren (12+)

Niveau

Beginner
Gevorderd
Iets gevorderd

Waar

Zaandam Verkadefabriek

Lol, plezier en in een mooie voorstelling spelen, dat zijn de ingrediënten voor deze musicalklas. Je krijgt een schooljaar lang les in acteren, dansen en zingen en je werkt met je groep toe naar een grote eindejaarsvoorstelling/musical.
In de eerste maanden gaan we met elkaar op zoek naar waar ieders talent ligt op het gebied van acteren, dansen en zingen. Aan de hand van spel, dans en zangopdrachten zoeken we de verdieping op. Hoe breng je emoties over op het publiek, hoe speel je geloofwaardig dat je verliefd of boos bent, hoe vertel je al dansend een verhaal, hoe kun je je stem het beste gebruiken? En we gaan veel optreden! Eerst maken we een mooie kerstpresentatie en vanaf januari gaan we met z’n allen naar een musical toewerken waar we ieder op een plek zetten waar hij/zij het beste past. De één zal liever meer acteren, de andere liever meer dansen of een solo zingen. Een ding is zeker, je haalt het beste uit jezelf en je kunt zijn wie je bent of bent geworden.

Verspreid over het jaar is er de mogelijkheid om met elkaar naar een voorstelling in het Zaantheater te gaan, op te treden bij verschillende culturele evenementen en is er een groot MUS got talent Feest voor onze leerlingen.

Ben je 12 jaar en zit je in groep 8, dan verwijzen wij je graag door naar de musicalklas 10-12 jaar

Verwachte voorstellingsdatum: juni 2023

Lestijden

Dinsdag Zaandam 18.30-20.00 uur. Woensdag Zaandam 18.15-19.45 uur.

Startdatum

12 september en 13 september 2023

Kosten

€385,- (mogelijkheid om in 2 termijnen te betalen)

Inschrijven
Contact met docent

Inschrijven

Contact met docent

Ervaringen

Geen reviews beschikbaar

Deel je ervaring

Jeugdtheaterschool Theater MUS

Mijn aanbod

Welkom bij Theater MUS, dè jeugdtheaterschool van de Zaanstreek onder leiding van Barbera de Bruijn en Eszter Triz. Hier kun je met PLEZIER leren acteren, dansen en zingen. Met als doel: jouw talent ontwikkelen en laten zien. Daarom bieden we je, naast de lessen, ook zo veel mogelijk de kans om op te treden en in voorstellingen te spelen. Beginneling of gevorderd, iedereen is welkom bij onze musical lessen. Degenen die nog nooit in een voorstelling hebben gespeeld, begeleiden we stap voor stap naar het podium toe. Degenen die al ervaring hebben bieden we verdieping of extra ondersteuning in spel, dans en/of zang.
We maken onder begeleiding van een ervaren en creatief team geheel eigen musicals, vaak naar aanleiding van bekende sprookjes of kinderboeken.
In onze lessen bruist en borrelt het en komen de mooiste verhalen tot leven. Speel jij nu nog thuis voor de spiegel jouw eigen show, kom bij Theater MUS en schitter straks op het toneel!

Info

Specialisme

  • musicalklas 7-9 jaar
  • musicalklas 10-12 jaar
  • musicalklas 12-18 jaar
  • productieklas 10+ jaar
  • projectgroep 10+ jaar

Contact docent

MUS Musicalmix 5-7 jaar (groep 2/3)

Musicalklas 7-9 jaar (groep 4/6)

Musicalklas 10-12 jaar (groep 7/8)

Productieklas

Een vraag of suggestie?

Mail ons via onderstaand formulier.

Of bel ons

Voor vragen over ...

FluXus algemeen Klantenservice 075 655 35 50
Voor jou (Vrije tijd) Klantenservice 075 635 61 11
Onderwijs Madeleine en Els 075 655 35 55
Zorg & Welzijn Gerard Lommerse 06 215 37 848
Podium de Flux FluXus