Home » Algemeen » Word vrijwilliger bij FluXus

Word vrijwilliger bij FluXus

WORD VRIJWILLIGER BIJ FLUXUS

Word vrijwilliger bij de leukste en gezelligste organisatie van Zaanstad! Heb je zin om jezelf te ontwikkelen in een creatieve omgeving of ben je op zoek naar nieuwe contacten en vind je het leuk om wat te doen? FluXus is op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Misschien is dit wel dé plek voor jou!

Vrijwilliger bij FluXus of podium de Flux, wat houdt dat in?

Op onze 2 locaties van FluXus op de Westzijde worden lessen gegeven in kunst en cultuur en zijn er regelmatig voorstellingen in een van onze zalen. Je kunt ons o.a. helpen met gasten, cursisten en docenten ontvangen, het verzorgen van koffie en thee of andere dranken. Verder zoeken wij mensen die de techniek rond voorstellingen regelen, kunstwerken ophangen, fotograferen óf leerlingen en docenten begeleiden bij schoolvoorstellingen.

Ook zoeken we vrijwilligers voor Podium De Flux. Hou je van muziek en concerten, dan ben je hier op de goede plek! Je kunt ons o.a. helpen door achter de bar te staan, de artiesten te begeleiden, zorgen voor het licht- en geluid óf als fotograaf. En uiteraard maak jij zo de concerten mee.

Is het iets voor mij?

Iedereen vanaf 16 jaar is welkom, ervaring is niet nodig en het maakt ons niet uit waar je geboren bent, van wie je houdt en waar je in gelooft. Je wordt uitgebreid ingewerkt en indien nodig bieden we je trainingen aan.

Hoe meld ik me aan of krijg ik meer informatie?

Als je ons team komt versterken dan staat er een gezellige groep mensen op je te wachten! Ben je nieuwsgierig geworden? Vul dit formulier in om je aan te melden of meer informatie te vragen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op.

Host voor schoolvoorstellingen

Voor het Cultuurmenu is Fluxus op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om host te zijn bij schoolvoorstellingen. Kan je goed schakelen, durf je leerkrachten en leerlingen aan te spreken en lijkt het je leuk om host te zijn bij schoolvoorstellingen? Dan is die misschien de plek voor jou!

De voorstellingen voor het cultuurmenu vinden plaats bij theater het Motorblok (in Broedplaats de Hellema) of de Pasveerzaal bij Fluxus en zijn voor de groepen 3 t/m 5. Natuurlijk mag je de voorstelling zelf ook kijken.Ben je nieuwsgierig geworden? Stuur een mailtje met je naam en telefoonnummer naar Daniëlla Lemmens, dlemmens@fluxus.nl onder vermelding van ‘Host voor voorstelling’. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op voor een kennismakingsgesprek.

Meer nieuws

Een vraag of suggestie?

Mail ons via onderstaand formulier.

Of bel ons

Voor vragen over ...

FluXus algemeen Klantenservice 075 655 35 50
Voor jou (Vrije tijd) Klantenservice 075 635 61 11
Onderwijs Madeleine en Els 075 655 35 55
Zorg & Welzijn Gerard Lommerse 06 215 37 848
Podium de Flux FluXus