Vrije tijd

Onderwijs

Zorg & Welzijn

Huren

Home Voor jou Onderwijs Zorg & Welzijn Huren

FluXus in het primair onderwijs

VOOR PRIMAIR ONDERWIJS

Wij helpen de scholen in Zaanstad om cultuureducatie te realiseren die bij de leerlingen en de school past. Dit doen wij door scholen te ondersteunen in het formuleren én realiseren van hun ambities. Wij adviseren scholen inhoudelijk en helpen ze om cultuurmakers te vinden voor hun cultuurlessen en samenwerkingsprojecten. Hierbij gaan we uit van de vraag van de school.

De Cultuurroute

Waar begin je als je cultuuronderwijs wilt organiseren? Welke stappen zet je? Hiervoor hebben we de cultuurroute ontwikkelt: een handige ‘praatplaat’ die je overzicht geeft van de basis die je legt voor cultuuronderwijs op jouw school. Deze basis begint met het beantwoorden van de waarom-, de hoe- en de wat-vragen.

De cultuurexperts van team onderwijs ondersteunen scholen bij het vinden van antwoorden en kunnen dit proces begeleiden. Het resultaat is passend cultuurbeleid voor jouw school wat je in samenwerking met jouw team en cultuurmakers kunt realiseren!

lees meer

CO-CREATIES: SAMEN AAN DE SLAG!

Het afgelopen jaar hebben wij samen met onderwijs en cultuurmakers gewerkt aan prachtige projecten. Door de nauwe samenwerking zijn de resultaten weliswaar maatwerk, maar ook verrassend goed bruikbaar voor andere scholen. Bekijk hier welke projecten in Zaanstad door co-creatie zijn ontstaan.

NU BIJ TEAM ONDERWIJS