Home » Presentaties » Open Podium Muziekschool

Open Podium Muziekschool

Elk seizoen, vier keer per jaar dus, is er een Open Podium in de Pasveerzaal van de FluXus Muziekschool op Westzijde 148 in Zaandam.

Deze avonden zijn niet alleen bedoeld voor leerlingen van de muziekschool. Ook amateurmuzikanten van andere docenten en voor leden van muziekverenigingen in de Zaanstreek zijn van harte welkom!

Bij de open podia zijn een kleurrijk en afwisselend geheel met allerlei instrumenten, combinaties en stijlen te beluisteren. Van kinderen die voor het eerst een liedje spelen tot ver gevorderde muzikanten die meer podiumervaring willen opdoen.

De Pasveerzaal biedt een professioneel podium met licht en geluid. Na afloop is er tijd om elkaar te ontmoeten en beter te leren kennen in het gezellige atrium. Koffie en thee zijn gratis!

HEB JE INTERESSE?

Kijk in de FluXus-agenda wanneer het eerstvolgende Open Podium is en geef je op bij Berend van Halsema: bhalsema@fluxus.nl. Graag doorgeven: wat je gaat spelen, hoe lang het stuk duurt en wat je nodig hebt (lessenaar(s), vleugel, techniek etc.)

Social media:

Een vraag of suggestie?

Mail ons via onderstaand formulier.

Of bel ons

Voor vragen over ...

FluXus algemeen Klantenservice 075 655 35 50
Voor jou (Vrije tijd) Klantenservice 075 635 61 11
Onderwijs Madeleine en Els 075 655 35 55
Zorg & Welzijn Gerard Lommerse 06 215 37 848
Podium de Flux FluXus