Home » Cursussen » ZAANSE THEATERSCHOOL -Theater Opleiding

ZAANSE THEATERSCHOOL -Theater Opleiding

Docent: Ammes Brandenburg

Doelgroep

Jongeren (12+)
Kinderen (t/m 12 jaar)

Niveau

Gevorderd
Iets gevorderd

Waar

Krommenie De Pelikaan
Zaandam Verkadefabriek

Doe mee aan de Theater- en Musical Opleiding van de Zaanse Theaterschool!

In deze 100 minuten durende les ontwikkel je jezelf tot een ware acteur en theatermaker. We gaan actief aan de slag met verschillende acteertechnieken en spelvormen: van komedie tot drama, zodat je het publiek kan laten lachen en huilen.  Maar je leert ook hoe je zélf een goed theaterstuk kunt maken, met alles wat daarbij komt kijken. Je speelt daarnaast mee in een bruisende kerstvoorstelling en in onze eindvoorstelling BLOND! Voor deze voorstellingen gaan we ook op een energieke manier aan de slag met dansen en zingen!

Lestijden

Dinsdag 19.00 tot 20.40 uur, Donderdag 16.30 tot 18.10 uur & 19.00 tot 20.40 uur (beide Afdeling Pelikaan, Krommenie), vrijdag van 16.30 tot 18.10 uur & 18.15 tot 19.55 uur

Startdatum

22 september

Kosten

480 euro per seizoen

Inschrijven
Contact met docent

Inschrijven

Contact met docent

Ervaringen

Daan

Leuke lessen met superlieve juffen. Je vormt met alle leuke leerlingen 1 grote familie. Het is altijd gezellig. Vooral impovisatie toneel vind ik geweldig. Ook vind ik de diverse kleine optredens in de Zaanstreek heel erg leuk. Ik kijk uit naar het optreden in het Zaantheater in 2021!

Fien

Bij de Zaanse Theaterschool krijg je fantastische lessen om te leren acteren, dansen zingen en jezelf volledig te laten gaan. En je krijgt er gratis ook nog een geweldige groep vrienden bij. De Zaanse Theaterschool is één grote familie waar iedereen zichzelf kan zijn en elkaar helpt om te groeien als acteur maar ook als persoon. In de lessen van Ammes leer je ontzettend veel over theater en jezelf, en ik kan met trots zeggen dat deze theaterschool mij heeft gevormd tot wie ik nu ben en me elke dag geluk brengt in het leven.

Deel je ervaring

Ammes Brandenburg

Mijn aanbod

WELKOM BIJ DE ZAANSE THEATERSCHOOL!

Zin om veel te lachen en daarnaast ook heel veel te leren? Doe dan mee met onze bruisende theater- en musicallessen! In een veilige omgeving, waarin iedereen geaccepteerd wordt en we respectvol en gezellig met elkaar omgaan, leer je om een betere acteur en theatermaker te worden dan je al was. We gaan aan de slag met energieke, positieve, grappige theaterspelletjes, geloofwaardig (Film-)acteren, theatermaken, spelen met theaterscripts, inlevend spel, muziek, zingen, dansen, improviseren en vooral heel veel lol maken. Daarnaast maken we met elkaar de meest spetterende voorstellingen! Dit jaar spelen we in de grote zaal van het Zaantheater met de héle school! En zelfs de echte burgemeester van Zaanstad, Jan Hamming, speelt met ons mee in onze 2,5 uur durende voorstelling BLOND!

Info

Specialisme

  • Acteren
  • Theatermaken
  • Musical
  • Improviseren
  • Komedie
  • Drama
  • Zingen
  • Dansen
  • Voorstellingen maken

Contact docent

ZAANSE THEATERSCHOOL -Theater Inleiding

Een vraag of suggestie?

Mail ons via onderstaand formulier.

Of bel ons

Voor vragen over ...

FluXus algemeen Klantenservice 075 655 35 50
Voor jou (Vrije tijd) Klantenservice 075 635 61 11
Onderwijs Madeleine en Els 075 655 35 55
Zorg & Welzijn Gerard Lommerse 06 215 37 848
Podium de Flux FluXus