Home » Cursussen » ZAANSE THEATERSCHOOL -Theater Inleiding

ZAANSE THEATERSCHOOL -Theater Inleiding

Docent: Ammes Brandenburg

Doelgroep

Kinderen (t/m 12 jaar)

Niveau

Beginner

Waar

Krommenie De Pelikaan

Doe mee aan de Theater- en Musical Inleiding van de Zaanse Theaterschool!

Deze cursus is er op gericht om leerlingen (beginners) spelenderwijs kennis te laten maken met het vak acteren en musical.  We gaan aan de slag met energieke, positieve, grappige theaterspelletjes, waardoor de kinderen losser durven te zijn, fouten durven te maken en zelfverzekerder op het podium durven te staan. Daarnaast behandelen we de basis van acteren, musical en theatermaken. Bovendien maken we een uitbundige kerstvoorstelling en speel je mee in onze eindvoorstelling BLOND!

Lestijden

Dinsdag 17.15 tot 18.15 uur (Afdeling Pelikaan, Krommenie)

Startdatum

22 september

Kosten

280 euro per seizoen

Inschrijven
Contact met docent

Inschrijven

Contact met docent

Ervaringen

Miloe

Al vier jaar zit mijn dochter op de Zaanse Theaterschool en sinds kort ook mijn zoon. Zowel Ammes en Lotte zijn kanjers in een positief leerklimaat te creëren. Op de Zaanse Theaterschool kun je groeien en jezelf zijn.

Cat

Als moeder van een kind dat al tien jaar lessen volgt bij wat eerst de Jeugdtheaterschool aan de Zaan heette en nu Zaanse Theaterschool, kan ik niets anders schrijven dan dat het tien jaar feest is geweest. Nu onder de bezielende leiding van Ammes Brandenburg worden er de meest fantastische shows gemaakt. De band onderling, tussen de leerlingen, is in de groep van mijn kind geweldig en ongetwijfeld geldt dit ook voor de andere groepen. Ammes weet te verbinden, kinderen uit hun schulp te halen en te laten groeien. Dit alles onder een enorme laag saus van plezier maar ook ernst als de situatie daarom vraagt. Kortom, het beste cadeau wat je je kind kan geven.

Deel je ervaring

Ammes Brandenburg

Mijn aanbod

WELKOM BIJ DE ZAANSE THEATERSCHOOL!

Zin om veel te lachen en daarnaast ook heel veel te leren? Doe dan mee met onze bruisende theater- en musicallessen! In een veilige omgeving, waarin iedereen geaccepteerd wordt en we respectvol en gezellig met elkaar omgaan, leer je om een betere acteur en theatermaker te worden dan je al was. We gaan aan de slag met energieke, positieve, grappige theaterspelletjes, geloofwaardig (Film-)acteren, theatermaken, spelen met theaterscripts, inlevend spel, muziek, zingen, dansen, improviseren en vooral heel veel lol maken. Daarnaast maken we met elkaar de meest spetterende voorstellingen! Dit jaar spelen we in de grote zaal van het Zaantheater met de héle school! En zelfs de echte burgemeester van Zaanstad, Jan Hamming, speelt met ons mee in onze 2,5 uur durende voorstelling BLOND!

Info

Specialisme

  • Acteren
  • Theatermaken
  • Musical
  • Improviseren
  • Komedie
  • Drama
  • Zingen
  • Dansen
  • Voorstellingen maken

Contact docent

ZAANSE THEATERSCHOOL -Theater Opleiding

Een vraag of suggestie?

Mail ons via onderstaand formulier.

Of bel ons

Voor vragen over ...

FluXus algemeen Klantenservice 075 655 35 50
Voor jou (Vrije tijd) Klantenservice 075 635 61 11
Onderwijs Madeleine en Els 075 655 35 55
Zorg & Welzijn Gerard Lommerse 06 215 37 848
Podium de Flux FluXus