Home » Cursussen » Vervolgcursus ‘Hoe schrijf je een verhaal?’

Vervolgcursus ‘Hoe schrijf je een verhaal?’

Docent: Bettina Drion

Doelgroep

Jongeren (12+)
Volwassenen

Niveau

Gevorderd

Waar

Zaandam Verkadefabriek

In deze vervolgcursus ‘Hoe schrijf je een verhaal?’ gaan we dieper in op de verschillende manieren waarop je je verhaal kunt vormgeven, het gebruik van het perspectief, het creëren van een spanningsboog, de manieren waarop je met de ’tijd in je verhaal’ omgaat en het toewerken naar een plot. Ook krijg je feedback op je teksten (afhankelijk van de lengte ervan).

De laatste lessen werken we toe naar de publicatie in een bundel van de verhalen die alle cursisten gemaakt hebben tijdens de lessen, en we schrijven we een Estafetteverhaal. Aan het eind van de cursus krijg je een exemplaar van de verhalenbundel.

Meld je aan voor de cursus door te e-mailen naar info@bettinadrion.nl .

Lestijden

Dinsdag 19.45-21.45 uur

Startdatum

dinsdag 4 februari 2025

Kosten

250 euro voor tien lessen plus een exemplaar van de verhalenbundel met jouw verhalen erin. Bij boeking tegelijk met de basiscursus: 5% korting.

Inschrijven
Contact met docent

Inschrijven

Contact met docent

Ervaringen

Louis Groen

Fijn en leerzaam vervolg gehad. Dat ging met zoom goed, maar in het 'echt' zou het nog leuker zijn geweest. Nu maar hopen dat zoomen voorbij is. Voor wie wil leren schrijven raad ik deze cursus aan. Veel plezier en succes.

Deel je ervaring

Bettina Drion

Mijn aanbod

Sinds 2008 schrijf en publiceer ik romans, non-fictie en korte verhalen. Wat mij als schrijver boeit is hoe goedbedoelde intenties soms onomkeerbare, zelfs fatale gevolgen kunnen hebben. Dit is een thema dat in al mijn verhalen terugkeert. Daarnaast geef ik schrijfretraites, lezingen en workshops bij evenementen en festivals in binnen- en buitenland. Mijn vijfde boek 'Een soort van sterven', een roman over schuld, loyaliteit en zelfbeschikking, verscheen in januari 2022. Momenteel schrijf ik aan mijn zesde boek, een historische roman over Claude Monet in Zaandam die in 2024 uitkomt bij Uitgeverij Prometheus.

Info

Specialisme

  • Naast boeken schrijven: het geven van cursussen en workshops 'Hoe schrijf je een verhaal?' voor volwassenen en PO/VO. Lezingen over de thema's uit mijn werk. Schrijfretraites in het Frankrijk en Griekenland. Individuele schrijfbegeleiding.

Contact docent

Hoe schrijf je een verhaal?

Een vraag of suggestie?

Mail ons via onderstaand formulier.

Of bel ons

Voor vragen over ...

FluXus algemeen Klantenservice 075 655 35 50
Voor jou (Vrije tijd) Klantenservice 075 635 61 11
Onderwijs Madeleine en Els 075 655 35 55
Zorg & Welzijn Gerard Lommerse 06 215 37 848
Podium de Flux FluXus