Vrije tijd

Onderwijs

Zorg & Welzijn

Huren

Vervolgcursus ‘Hoe schrijf je een verhaal?’

Docent: Bettina Drion

Doelgroep

Niveau

Waar

In deze tienweekse vervolgcursus 'Hoe schrijf je een verhaal?' gaan we dieper in op de verschillende manieren waarop je je verhaal kunt vormgeven, het gebruik van het perspectief, het creëren van een spanningsboog, de manieren waarop je met de 'tijd in je verhaal' omgaat en het toewerken naar een plot. Ook krijg je feedback op je teksten (afhankelijk van de lengte ervan).

De laatste lessen werken we toe naar de publicatie in een bundel van de verhalen die alle cursisten gemaakt hebben tijdens de lessen, en we schrijven we een Estafetteverhaal. Aan het eind van de cursus krijg je een exemplaar van deze verhalenbundel.

Je hoeft niet per se de begincursus te hebben gevolgd, maar het is wel handig als je over enige schrijfervaring beschikt.

Lestijden

Maandag 19.30-21.30 uur

Startdatum

11 januari 2021

Kosten

220 euro voor tien lessen en een exemplaar van de verhalenbundel.
Inschrijven
Contact met docent

Inschrijven

Contact met docent

Ervaringen

Marys Clarisse

Met zeer veel plezier heb ik de cursus 'Hoe schrijf je een verhaal' verzorgd door Bettina Drion gevolgd. Ik ben heel wat wijzer geworden. Bedankt Bettina door Marys Clarisse

Deel je ervaring

Bettina Drion

Mijn aanbod

Sinds 2008 schrijf en publiceer ik romans, non-fictie en korte verhalen. Wat mij als schrijver boeit is hoe goedbedoelde intenties soms onomkeerbare, zelfs fatale gevolgen kunnen hebben. Dit is een thema dat in al mijn verhalen terugkeert. Momenteel ben ik bezig met mijn vijfde boek. Daarnaast geef ik schrijfretraites, lezingen en workshops bij evenementen en festivals in binnen- en buitenland.

Info

Specialisme

  • Naast boeken schrijven: het geven van cursussen en workshops 'Hoe schrijf je een verhaal?' voor volwassenen en PO/VO. Individuele schrijfbegeleiding.

Contact docent

Hoe schrijf je een verhaal?