Voor jou

Onderwijs

Zorg & Welzijn

Podium de Flux

Home Vrije tijd Onderwijs Zorg & Welzijn Podium de Flux

Klarinetles

Docent: Coen Stuit

Doelgroep

Kinderen (t/m 12 jaar)
Jongeren (12+)
Volwassenen

Niveau

Beginner
Iets gevorderd
Gevorderd

Waar

Zaandam Muziekschool

Wil je graag klarinet leren spelen? Dan ben je bij Fluxus aan het juiste adres. Ik geef klarinetles aan iedereen die het wil leren, van beginners tot ver gevorderden van alle leeftijden. Tijdens de lessen wordt er uiteraard veel aandacht besteed aan de techniek zoals bijvoorbeeld klankvorming, ademhalingstechniek, embouchure en vingertechniek. Maar naar mate leerlingen meer vorderen nemen muzikale zaken als samenspel, expressie en stijlbewustzijn een steeds belangrijkere plaats in. De meeste leerlingen hebben wekelijks les, maar ook om de week of slechts incidenteel lessen afspreken is  mogelijk.

Lestijden

De lestijden worden in overleg bepaald

Startdatum

In overleg kan op elk moment in het seizoen begonnen worden met lessen

Kosten

Tarieven wekelijks les onder 21 jaar: 30 minuten € 77,00 per maand 45 minuten € 102,60 per maand 60 minuten € 154,00 per maand wekelijks les boven 21 jaar: 30 minuten € 93,20 per maand 45 minuten € 124,20 per maand 60 minuten € 186,40 per maand Naast de vaste lessen is het mogelijk om incidentele lessen af te spreken tegen de volgende tarieven: 30 minuten € 30,00 per les 45 minuten € 45,00 per les 60 minuten € 60,00 per les alle tarieven zijn inclusief btw. Tarieven zijn gebaseerd op het tarief per jaar voor 35 lessen. Dit bedrag is door 10 maanden gedeeld. Lesgeld wordt dus het hele jaar door betaald, behalve in juli en augustus als er geen lessen zijn. Kortingen: 30% korting bij een bruto gezinsinkomen tot € 20.000 15% korting bij een bruto gezinsinkomen tussen € 20.000 en € 30.000 20% korting voor uitwonende studenten

Inschrijven
Contact met docent

Inschrijven

Contact met docent

Ervaringen

Geen reviews beschikbaar

Deel je ervaring

Coen Stuit

Mijn aanbod

ik ben in 1981 geboren in Purmerend en begon mijn muzikale loopbaan daar aan Muziekschool Waterland. Klarinetles kreeg ik van Jac van der Sterren en daarnaast speelde ik in verschillend ensembles en orkesten. Na mijn eindexamen (met muziek) aan het Spinoza Lyceum in Amsterdam, studeerde ik aan het Conservatorium in die zelfde stad bij Herman Braune en Hans Colbers. Ik was klarinettist in het Amsterdam Symphony Orchestra en jarenlang remplaçant in de grote Nederlandse orkesten als het Nederlands Philharmonisch Orkest, Nederlands Kamerorkest, Holland Symfonia en het Gelders Orkest. Naast het orkestwerk was ik zeer actief als kamermusicus. Aanvankelijk maakte ik onderdeel uit van verschillende ensembles maar vanaf 2012 werden die onder mijn artistieke leiding samengevoegd tot een grotere organisatie. Met Consortium Amsterdam gaf ik honderden kamermuziekconcerten en organiseerde ik verschillende langlopende kamermuziekseries in onder andere Amsterdam, Haarlem en Middenbeemster. Tegenwoordig ben ik naast het klarinet spelen actief als dirigent. Momenteel ben ik verbonden aan 5 Symfonische orkesten. Ik geef al sinds 2000 klarinetles, vanaf september 2017 ben ik als docent aan fluxus verbonden.

Info

Specialisme

  • klarinet
  • klassiek
  • samenspel

Contact docent