Home » Cursussen » Keyboardles

Keyboardles

Docent: Marcel de Hoop

Doelgroep

Jongeren (12+)
Kinderen (t/m 12 jaar)
Volwassenen

Niveau

Beginner
Gevorderd
Iets gevorderd

Waar

Krommenie De Pelikaan
Zaandam Muziekschool

Ben je ergens tussen 6 en 90 jaar oud? Houd je van muziek? En zou je het keyboard wel willen leren bespelen? Dan kan ik je daarbij helpen. Het keyboard is een van de veelzijdigste muziekinstrumenten die er bestaan. Je kunt vele verschillende instrumenten laten klinken en daarnaast in je eentje een hele band of orkest laten horen. Maar dat hoeft niet altijd, je kan ook gewoon een pianostuk spelen als je dat wilt. Maar uiteindelijk is er toch niets leukers en mooiers dan dat je jouw favoriete muziekstuk kan laten horen aan iedereen die het maar horen wil (en ook aan de buren ?, maar gelukkig hebben keyboards een koptelefoonaansluiting ?). Uiteraard kijken we wat je wil leren en passen we de (leer)route die we gaan volgen daarop aan.

EEN EIGEN KEYBOARD

Je hebt een keyboard nodig om thuis op te kunnen oefenen. Nieuwe keyboards zijn te koop vanaf ongeveer €200. Yamaha is een van de betere merken, maar Casio maakt ook (nog steeds) keyboards. Op Marktplaats zijn ook genoeg keyboards te vinden, maar kijk dan wel goed uit voor je iets koopt of echt alles werkt.

VANAF WELKE LEEFTIJD?

Je kunt al keyboard leren spelen vanaf 6 jaar. Maar ik zal niet op een maandje kijken 😉

WAAR EN WANNEER?

Maandag, donderdag en vrijdag bij FluXus op de Westzijde 148 in Zaandam, en dinsdag in Buurthuis de Pelikaan, Kervelstraat 185a in Krommenie. Lestijden zijn op afspraak en na schooltijd. Er zijn geen lessen tijdens de officiële schoolvakanties.

UITPROBEREN?

Dat kan! Je kunt een GRATIS PROEFLES aanvragen. Stuur een mailtje naar mij (mailadres op de achterkant) en ik neem contact op om een afspraak te maken. Je kunt ook kiezen voor VIER ORIëNTATIELESSEN VOOR €40. Hiervoor kun je je aanmelden via mijn website (zie hieronder).

CONTACT:

Voor alle informatie je die wilt hebben of nodig hebt kan je terecht op mijn website:
www.marceldehoop.nl
Heb je vragen, of wil je je opgeven voor een gratis proefles, dan kun je me hier mailen:
info@marceldehoop.nl
Je kunt me ook bellen of appen: 06-22153939

Lestijden

Maandag, donderdag en vrijdag bij de muziekschool op de Westzijde 148, dinsdag in buurthuis de Pelikaan in Krommenie.

Startdatum

Starten kan gedurende het hele jaar.

Kosten

€15,30 per les van 20 minuten voor leerlingen onder 21 jaar, boven 21 jaar €17,50. Langere lessen zijn ook mogelijk, de tarieven stijgen evenredig mee.

Inschrijven
Contact met docent

Inschrijven

Contact met docent

Ervaringen

Geen reviews beschikbaar

Deel je ervaring

Marcel de Hoop

Mijn aanbod

Mag ik me even voorstellen? Mijn naam is Marcel de Hoop, geboren in 1972 en besmet met het virus dat muziek heet. En ik doe elke dag weer mijn best om dit virus een handje te helpen. Bij mij begon het toen ik een jaar of zeven was; ik weet niet meer waarom, maar ik wilde naar de muziekschool, en ik wist ook al wat ik wilde: ik wilde elektronisch orgel gaan spelen. En zo geschiedde.... Na acht jaar volgde het conservatorium in Alkmaar waar ik in 1996 afstudeerde. Het keyboard was er inmiddels ook bijgekomen, als (toen nog) opkomend instrument. Daarna ging ik lesgeven bij wat iets later FluXus is gaan heten. Dit doe ik inmiddels sinds 1998 met heel veel plezier. Verder heb ik ruim 20 jaar in de coverband Synergy gespeeld.. Muziek is mijn ziel en zaligheid. Een leven zonder muziek kan ik me niet voorstellen. Verder maakt muziek mensen slimmer en beter. Maar bovenal is muziek gewoon erg leuk om zelf te maken en naar te luisteren, Daarom wil ik mensen muziek actief (en daardoor ook passief) laten beleven en voelen, en wat is er nou mooier dan de kick als iets lukt wat je eerder niet voor mogelijk hield? Laat je dus ook besmetten door het muziekvirus. Het is ongeneeslijk, je komt er nooit meer vanaf, maar dat is helemaal niet erg ;-)

Info

Specialisme

  • Keyboard, synthesizer, elektronisch orgel.

Contact docent

Vier oriëntatielessen keyboard

De Keyboardband

Een vraag of suggestie?

Mail ons via onderstaand formulier.

Of bel ons

Voor vragen over ...

FluXus algemeen Klantenservice 075 655 35 50
Voor jou (Vrije tijd) Klantenservice 075 635 61 11
Onderwijs Madeleine en Els 075 655 35 55
Zorg & Welzijn Gerard Lommerse 06 215 37 848
Podium de Flux FluXus