Voor jou

Onderwijs

Zorg & Welzijn

Podium de Flux

Home Vrije tijd Onderwijs Zorg & Welzijn Podium de Flux

Dwarsfluitles

Docent: Liset Pennings

Doelgroep

Kinderen (t/m 12 jaar)
Jongeren (12+)
Volwassenen

Niveau

Beginner
Iets gevorderd
Gevorderd

Waar

Zaandam Muziekschool

Wil je graag dwarsfluit leren spelen, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik geef les aan beginners en gevorderden van alle leeftijden. Iedere leerling is uniek en ik pas daar mijn lesmethode dan ook op aan. Naast de lesmethode, die voor elke leerling verschillend kan zijn, gebruik ik klassieke voordrachtstukken, etudes, lichte muziek (improvisatie), popmuziek of stukken uit een ander muziekgenre waar de interesse van de leerling naar uitgaat.
Aandacht wordt gegeven aan verschillende aspecten, zoals klank, ademhaling, houding, ritme enzovoorts.
Maar voorop staat het plezier beleven in het muziek maken. Samenspel is daarbij een belangrijk onderdeel.

De leeftijd waarop kinderen beginnen met dwarsfluit spelen ligt tussen de 7 en 9 jaar oud. Al is het natuurlijk nooit te laat om dwarsfluit te leren spelen!

Lestijden

in overleg

Startdatum

12-02-2020

Kosten

zie website

Inschrijven
Contact met docent

Inschrijven

Contact met docent

Ervaringen

Geen reviews beschikbaar

Deel je ervaring

Liset Pennings

Mijn aanbod

Ik ben Liset Pennings (1985) en woon in Zaandam. Ik studeerde fluit aan het conservatorium in Tilburg en Londen en ben voor zowel de bachelor als master met lof geslaagd. Sindsdien werk ik met verschillende orkesten, waaronder het Nederlands Philharmonisch Orkest en het Metropole Orkest. Daarnaast geef ik dwarsfluitles op het conservatorium in Tilburg.
Naast het geven van dwarsfluitlessen ben ik ook een gediplomeerd yogadocent. Ik startte in 2018 Yoga voor Musici en was te gast bij verschillende orkesten, zoals het Nederlands Studenten Orkest, Nederlands Jeugd Harmonie Orkest en bij de jong talent klas in FluXus.

Info

Specialisme

  • Dwarsfluit
  • Yoga voor musici

Contact docent

Yoga voor musici