Voor jou

Onderwijs

Zorg & Welzijn

Podium de Flux

Home Vrije tijd Onderwijs Zorg & Welzijn Podium de Flux

Auditietraining en coaching

Docent: Daphne Groot

Doelgroep

Kinderen (t/m 12 jaar)
Jongeren (12+)
Volwassenen

Niveau

Gevorderd

Waar

Zaandam Muziekschool

Eerste Hulp Bij Audities!

Heb jij binnenkort een belangrijke auditie? Dan kan ik je helpen om goed voorbereid voor de dag te komen!

De afgelopen jaren heb ik heel wat mensen mogen coachen ter voorbereiding op belangrijke professionele (en semi) audities voor musicalproducties en toelatingsexamens voor kunstvakopleidingen.

Omdat ik al jaren naast docent werkzaam ben als zangeres/actrice in de theaterwereld, weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om gefocust èn tegelijkertijd ontspannen in een auditie te staan.

Daarnaast heb ik ervaring in korte coachingstrajecten voor zangers/performers die zich moeten voorbereiden op optredens.

De lessen gaan op afspraak, geen lange reeks lessen, maar een paar goeie doeltreffende sessies om te zorgen dat je het beste van jezelf kunt laten zien!

 

Lestijden

Woensdagen en Donderdagen in overleg. (andere dagen mogelijk)

Startdatum

Ieder moment vanaf augustus 2022

Kosten

in overleg

Inschrijven
Contact met docent

Inschrijven

Contact met docent

Ervaringen

Geen reviews beschikbaar

Deel je ervaring

Daphne Groot

Mijn aanbod

Zingen is mijn tweede natuur. Ik zing al van kleins af aan. Voor mij was zingen net zo vanzelfsprekend als leren lopen en leren praten. Ik ben zelf begonnen als leerling bij Fluxus en na de middelbare school heb ik de musicalopleiding aan het Conservatorium Alkmaar gevolgd. Na mijn opleiding was ik te zien in verschillende musicals, muziektheatervoorstellingen èn kleinkunstprogramma's door het hele land.
Naast uitvoeren heb ik nog een passie: lesgeven.
Ik vind het bijzonder inspirerend om mensen te helpen om hun stem te ontwikkelen en daarnaast ook te ook te groeien als persoon.
Hoe zelfverzekerder iemand is, des te beter zal de performance zijn en de zang. Natuurlijk hoop ik dat leerlingen veel plezier en lol kunnen beleven aan de muziek en het zingen. En een beetje lef hebben. Zingen kan best spannend zijn, het is wat mij betreft het meest kwetsbare instrument. Het is dan ook heel dapper om te zingen.
De afgelopen jaren heb ik met veel dappere mensen gewerkt; in groepen of individueel en van 8 tot 80 jaar oud.
Tot slot; Waarom theaterzang? Omdat het in het theater niet alleen gaat om mooi en technisch zingen, maar ook om het verhaal achter wat je zingt. Dat maakt het naar mijn idee uniek.

Info

Specialisme

  • Zangles Musicaltheater & Kleinkunst

Contact docent

Musical Madness Koor 12+

Zangles Musicaltheater, Kleinkunst &Pop