Home » Cursussen » DIEP LEZEN – kopie

DIEP LEZEN – kopie

Docent: Lot Douze

Doelgroep

Volwassenen

Niveau

Beginner
Gevorderd
Iets gevorderd

Waar

Zaandam Verkadefabriek

Lezen doen we allemaal. Maar soms ontgaat ons iets… diepere lagen, ongeziene thema’s en waarom vindt die recensent het boek zo goed terwijl jij je ergert?

Om boeken beter te doorgronden en bewuster te lezen is er DIEP LEZEN. Je verrijkt je leeservaring!

Oud-boekhandelaar en veellezer Lot Douze ontwikkelde deze cursus zelf. Na jaren begeleiden van leesclubs en vragen van lezers besloot ze haar eigen kennis en ervaring in lezen te delen. Ze gaf deze cursus 6 keer in haar eigen winkel. Nu biedt ze geïnteresseerden door het hele land de kans om hun lezen te verdiepen.

DIEP LEZEN is zowel oefening als theorie, zowel techniek als begrippen voor de inhoud, stijl en structuur van een boek. Je leert de opbouw en het vakmanschap te zien, maar ook uw eigen leesvoorkeuren te herkennen. We ontwikkelen een leesprofiel, onderzoeken de overtuigingskracht van de schrijver en maken externe factoren die van invloed zijn duidelijk.

‘Ik gebruik de vragen bij elk boek,’ zei een deelnemer maanden na de cursus.
‘Ik lees met meer leesplezier en veel geïnspireerder,’ zei een deelnemer van de laatste editie van deze cursus

De DIEP LEZEN cursus biedt 6 volle, mooie lessen met nieuwe literatuur en verrassende inzichten. Naast de cursus lees je een zelfgekozen boek, waarop u het geleerde kunt toepassen.

Lestijden

dinsdag 19.30-21.30

Startdatum

17 september

Kosten

€250,-

Inschrijven
Contact met docent

Inschrijven

Contact met docent

Ervaringen

Geen reviews beschikbaar

Deel je ervaring

Lot Douze

Mijn aanbod

Lot is veellezer en oud-boekhandelaar. Ze studeerde geschiedenis en filosofie. Voor haar eigen winkel ontwikkelde zij de cursus DIEP LEZEN. Afgelopen december verkocht zij haar winkel. Nu geeft ze de cursus door het hele land.

Info

Specialisme

  • lezen

Contact docent

DIEP LEZEN