Home » Repetities New Moon Orchestra

Repetities New Moon Orchestra

02.06.2024

Het New Moon Orchestra is druk aan het repeteren! Tijdens de repetitiedag is publiek altijd welkom om te komen luisteren. Toegang is € 5,-. Kom je langs?

Het motto is: muziek verbindt! In het New Moon Orchestra spelen Nederlanders en nieuwkomers, jong en oud en amateurs en professionals met elkaar. Het repertoire wordt bepaald door de orkestleden zelf. Ze spelen muziek uit de hele wereld, op instrumenten uit de hele wereld: hits uit de Arabische wereld, Scandinavische folksongs en Latin feestnummers. Wat brengt ze samen? Liefde. Voor mensen, voor de muziek. In het concert vertellen de muzikanten van New Moon Orchestra wat de muziek voor hen betekent en zo speciaal maakt. Zo leer je de muziek èn de muzikanten kennen. Na afloop is er een gezamenlijke maaltijd met muzikanten en publiek.

Meer over het New Moon Orchestra

September 2020 startte FluXus samen met Taalcafé de Sluis het New Moon Orchestra: een orkest dat diversiteit omarmt en tot haar kracht maakt. De totstandkoming van dit initiatief werd mede mogelijk gemaakt door Fonds Cultuurparticipatie en Gemeente Zaanstad.

Tijd: Repetitie van 11.00 tot 17.00 uur. 

Locatie: Pasveerzaal, FluXus locatie Muziekschool, Westzijde 148 in Zaandam

Toegang: € 5,-. 

Aanmelden: is aan te raden via Gerard Lommerse glommerse@fluxus.nl

Een vraag of suggestie?

Mail ons via onderstaand formulier.

Of bel ons

Voor vragen over ...

FluXus algemeen Klantenservice 075 655 35 50
Voor jou (Vrije tijd) Klantenservice 075 635 61 11
Onderwijs Madeleine en Els 075 655 35 55
Zorg & Welzijn Gerard Lommerse 06 215 37 848
Podium de Flux FluXus