Vrije tijd

Onderwijs

Zorg & Welzijn

Huren

Home Voor jou Onderwijs Zorg & Welzijn Huren

FluXus

Talentenconcert

08.04.2022

Luisteren en kijken naar muzikaal talent? Je bent deze vrijdagavond van harte welkom voor het Talentenconcert! Entree is gratis.

FluXus vindt het belangrijk dat er oog is voor talent en wil er dan ook samen met de docenten, die lesgeven onder het dak van FluXus, alles aan doen om het aanwezige talent tot bloei te laten komen. Voor muzikaal talent is er een Talentenklas, waaraan jaarlijks 20 talentvolle cursisten kunnen deelnemen.

Talentenconcerten

Naast verschillende concerten in de Zaanstreek en zelfs in het buitenland, treedt de Talentenklas vaak op in de Pasveerzaal van FluXus. Tijdens deze Talentenconcerten staan ook andere talentvolle muziekleerlingen van docenten uit het FluXus-netwerk op het podium.

praktische info

Aanvang: 19.00 uur

Locatie: Pasveerzaal, FluXus Muziekschool (Westzijde 148, 1506 EK Zaandam)

Entree: Gratis (reserveren en coronatoegangsbewijs vanaf 13 jaar verplicht)

Reserveren en coronatoegangsbewijs: Om te reserveren stuur je een e-mail naar klantenservice@fluxus.nl. Noem je naam, het aantal personen en het evenement waarvoor je wil reserveren. Iedereen vanaf 13 jaar moet bij een bezoek aan culturele voorstellingen en evenementen een coronatoegangsbewijs kunnen laten zien. Een medewerker zal bij binnenkomst vragen om een coronatoegangsbewijs en je ID.

Ook spelen op een Talentenconcert? Overleg met je docent. Hij/zij kan je opgeven bij Berend van Halsema.