Voor jou

Onderwijs

Zorg & Welzijn

Podium de Flux

Home Vrije tijd Onderwijs Zorg & Welzijn Podium de Flux

Iktoon

FluXus Talentenconcert

17.06.2022

Luisteren en kijken naar muzikaal talent? Je bent deze vrijdagavond van harte welkom voor het Talentenconcert! Entree is gratis.

FluXus vindt het belangrijk dat er oog is voor talent en wil er dan ook samen met de docenten, die lesgeven onder het dak van FluXus, alles aan doen om het aanwezige talent tot bloei te laten komen. Voor muzikaal talent is er een Talentenklas, waaraan jaarlijks 20 talentvolle cursisten kunnen deelnemen.

Talentenconcerten

Naast verschillende concerten in de Zaanstreek en zelfs in het buitenland, treedt de Talentenklas vaak op in de Pasveerzaal van FluXus. Tijdens deze Talentenconcerten staan ook andere talentvolle muziekleerlingen van docenten uit het FluXus-netwerk op het podium.

Over iktoon

In juni 2022 wordt heel Nederland het podium van amateurkunstenaars met de landelijke campagne ‘iktoon’. In de Zaanstreek wordt ‘iktoon’ geïnitieerd door FluXus, centrum van de kunsten Zaanstad. Onder de noemer ‘iktoon de Zaanstreek’ laat FluXus graag zien hoe creatief en actief amateurkunstenaars in onze streek zijn.

praktische info

Aanvang: 19.00 uur

Locatie: Pasveerzaal, FluXus Muziekschool (Westzijde 148, 1506 EK Zaandam)

Entree: Gratis

Coronamaatregelen: We hanteren de op dat moment geldende coronamaatregelen.

Ook spelen op een Talentenconcert? Overleg met je docent. Hij/zij kan je opgeven bij Berend van Halsema.