Home » Expositie cursisten van André Huisman

Expositie cursisten van André Huisman

Neem een kijkje bij de expositie van de cursisten ‘schilderen met acryl’ van André Huisman in de Verkadefabriek aan Westzijde 168 in Zaandam! In de gangen het Fluxus-gebouw is werk te zien, iedereen is van harte uitgenodigd om langs te komen. 

Schilderen met acrylverf

De sneldrogende verf is het uitgangspunt van deze cursus. Er wordt gewerkt aan techniek maar vooral persoonlijke stijl en handschrift. De kunstgeschiedenis is inspiratie voor de verschillende opdrachten. De meeste werken zijn in slechts één les gemaakt.

Over de docent

André Huisman werkt sinds 1990 als docent tekenen en schilderen in de kunsteducatie. Hij is beeldend kunstenaar en heeft na de Rijksacademie van Beeldende Kunsten in Amsterdam zijn eerste graad lesbevoegdheid behaald. André: “Met veel plezier en passie geef ik mijn lessen in alle technieken, voor zowel jong als oud.” Voor Fluxus verzorgt hij al vele jaren de cursussen ‘Schilderen met acryl’. Daarnaast geeftworkshops en lessen in het basis- en voortgezet onderwijs.

   


praktische info

De expositie wordt op dinsdag 31 oktober om 19.00 uur feestelijk geopend en is t/m 14 december te bezoekentijdens de openingstijden van FluXus.

Locatie: Fluxus locatie Verkadefabriek, Westzijde 168, Zaandam

Toegang: gratis

Exposanten:

Rien van Aart
Han Buijtendorp
Greet Dekker
Hannele Everts
Lucia Heijnsbroek
Fiona Hoogmoed
Leo van Moergestel
Anna van Praag
Hans van de Stadt
Tanja Swartenburg
Joan Worp

Een vraag of suggestie?

Mail ons via onderstaand formulier.

Of bel ons

Voor vragen over ...

FluXus algemeen Klantenservice 075 655 35 50
Voor jou (Vrije tijd) Klantenservice 075 635 61 11
Onderwijs Madeleine en Els 075 655 35 55
Zorg & Welzijn Gerard Lommerse 06 215 37 848
Podium de Flux FluXus