Voor jou

Onderwijs

Zorg & Welzijn

Podium de Flux

Home Vrije tijd Onderwijs Zorg & Welzijn Podium de Flux

Viltatelier (Ambrosia Naturals)

Docent: Ambrosia Naturals, viltdocent (kinderworkshops vilten, viltworkshops )

Doelgroep

Kinderen (t/m 12 jaar)
Jongeren (12+)
Volwassenen
Scholen

Niveau

Beginner
Iets gevorderd

Waar

Zaandam Verkadefabriek

Vilten is een eeuwenoude ambacht waarbij je van schapenwol, water en zeep prachtige creaties kunt maken. In dit atelier kun je alles leren over deze ambacht en leer je de basistechnieken van het nat vilten. We gaan samen experimenteren met de verschillende soorten wol in prachtige kleuren. Met behulp van water en zeep gaan wij de prachtigste creaties maken!

Ambrosia Naturals Viltatelier biedt cursussen en workshops aan voor de leeftijd vanaf 6 jaar tot 99 jaar! Het aanbod en de mogelijkheden zijn groot. Je kunt bijvoorbeeld stenen vilten, vogelhuisjes vilten, sierraden of een trendy tas!

Tijdens de vilt workshops leer je de basistechniek van het nat vilten en gaan we dieper in op bepaalde technieken. Je zult versteld staan wat je allemaal van wol kunt maken!

Kijk onder Ambrosia Naturals viltatelier voor het totale aanbod!

Interesse in een viltcursus maar wordt er op dit moment niks aangeboden? Neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden.

 

Lestijden

Startdatum

Kosten

Inschrijven
Contact met docent

Inschrijven

Contact met docent

Ervaringen

Geen reviews beschikbaar

Deel je ervaring

Ambrosia Naturals, viltdocent (kinderworkshops vilten, viltworkshops )

Mijn aanbod

Mijn naam is Amber Paans en ik heb mij door de jaren heen ontwikkeld in het vilten van schapenwol. Het proces van een los plukje wol dat na verwerking een mooi lapje stof wordt, is zo fascinerend! Dit proces vond ik zo mooi, dat ik dit wil delen met andere mensen.

Zo ben ik begonnen met les geven op scholen als naschoolse activiteiten en voor verenigingen. Inmiddels geef ik door heel de Zaanstreek les op verschillende scholen, kinderopvang locaties en in de Fluxus. Vilten is voor iedereen geschikt, jong en oud, iedereen kan het!

Daarnaast maak ik theater poppen, artdolls, kunstobjecten en maskers waar ook veel viltwerk in verwerkt is. Ik wordt geregeld gevraagd voor verschillende projecten. Zo is mijn werk ook te zien in de Heemtuin tijdens de Sprookjestuin.

Ik vind het enorm leuk om workshops te geven en ik hoop zo mijn passie voor vilt te kunnen delen!

Info

Specialisme

  • Wol vilten, kinderworkshops, viltworkshops, natvilten, droogvilten, naaldvilten.

Contact docent