Voor jou

Onderwijs

Zorg & Welzijn

Podium de Flux

Home Vrije tijd Onderwijs Zorg & Welzijn Podium de Flux

Schildercursus

Docent: Joanne Zegers

Doelgroep

Volwassenen

Niveau

Beginner
Iets gevorderd
Gevorderd

Waar

Zaandam Verkadefabriek

Zin om het schilderen op te pakken? Of eens een nieuwe docent uit te proberen? Kom langs! Afwisselende cursus met uitstapjes naar tekenen en waarnemen. Soms wordt ook een gezamenlijke oefeningen gemaakt.

Ik geef les, maar laat ook vrij. De lessen bestaan vaak uit technische oefeningen met uiteenlopende materialen en onderwerpen. Na de oefeningen wordt een opdracht gegeven waarbij iedereen een eigen stijl en techniek kan hanteren. Daar kan langer aan worden gewerkt.

Vaak laat ik voorbeelden uit de kunstgeschiedenis zien ter inspiratie of ter lering. Het nabespreken en kijken naar het werk is altijd een onderdeel van de middag. Niet om te oordelen, maar om elkaar te vertellen wat goed ging en wat misschien nog anders kan. Daar stem ik mijn lessen dan weer op af.
Plezier is het allerbelangrijkste!

De meeste cursisten werken met acryl of olieverf (cobra). Ervaring is niet vereist. Wel de zin om af en toe eens wat nieuws uit te proberen.

Lestijden

Dinsdagmiddag 13.30-15.30

Startdatum

19 september 2023

Kosten

225,00 voor 12 lessen

Inschrijven
Contact met docent

Inschrijven

Contact met docent

Ervaringen

Geen reviews beschikbaar

Deel je ervaring

Joanne Zegers

Mijn aanbod

Ervaren docent met groot vermogen om dingen helder uit te leggen. Of het nu gaat om kunstgeschiedenis of tekenen en schilderen. Verbindingen maken, geen regels op leggen, nieuwsgierigheid en flexibiliteit: dit is de basis van haar lessen.

Info

Specialisme

  • kunstgeschiedenis
  • tekenen en schilderen
  • onderwijs

Contact docent

Eros in de kunst