Voor jou

Onderwijs

Zorg & Welzijn

Podium de Flux

Home Vrije tijd Onderwijs Zorg & Welzijn Podium de Flux

Mardi Sons

Docent: Joke van der Bunt

Doelgroep

Volwassenen

Niveau

Iets gevorderd
Gevorderd

Waar

Zaandam Muziekschool

Mardi Sons is een samenspelgroep voor volwassenen. We spelen verschillende stijlen lichte muziek (popsongs, evergreens, filmmuziek), wereldmuziek en licht klassiek. De orkestleider is Joke van der Bunt.

De ambitie van de groep is om op een behoorlijk niveau te spelen. We geven twee a drie optredens per jaar voor publiek. Daarom is het belangrijk dat je de basis van je instrument beheerst. Je komt niet in een orkest om een instrument te leren bespelen. Het interessante van een samenspelgroep is leren orkestklank te maken: tegelijk een ritme spelen, elkaar aanvoelen, de dirigent volgen, timen, luisteren, kijken… daar ga je naar op zoek. Dat is ontzettend leuk om te doen. En het bevordert je solospel ook nog eens.

Ik vind het leuk om arrangementen te maken. Dat zijn mooie creatieve puzzels. Ik neem het stuk dat we gaan spelen en bedenk welke plek ieder instrument het best kan krijgen. Voor iedere deelnemer maak ik vervolgens een  partij. Daarbij zorg ik ervoor dat het op het niveau is wat jij aan kan en dat er tegelijkertijd een uitdaging voor je in zit. Die arrangementen komen dan tot leven door het hele orkest. Dat is een mooie ervaring! Als alle puzzelstukken op hun plaats vallen, voelt iedereen zich een onderdeel van een groot geheel. Dan begint een muziekstuk te stralen. Daar word ik echt blij van en de deelnemers ook! Ik kan voor alle instrumenten schrijven, dus je bent welkom om met elk instrument mee te komen doen.

Als orkestleider houd ik van een persoonlijke en respectvolle benadering. Ik bewaar rust en zorg voor een goede sfeer waarin het oké is als het niet meteen lukt. Het is soms best moeilijk om het goed te krijgen maar we zijn er om te leren. Mijn motivatie is om lekker samen muziek te maken. Ik ga voor het maximaal haalbare niveau dat in de groep zit.

Interesse?

Kom langs voor een probeerles. We repeteren op dinsdagavond 19.00 tot 20.15 uur in de FluXus Muziekschool.

Neem even contact op met Joke via 06-18758870. Mailen kan ook: info@labunt.nl

Goed om te weten

Mardi Sons repeteert 32 keer per seizoen en treedt twee a drie keer per jaar op. Deelname kost 200 Euro voor een seizoen.

Lestijden

Dinsdag, 19.00-20.15 uur

Startdatum

wekelijks les, startdatum in overleg

Kosten

€ 200,00 per seizoen (32 lessen)

Inschrijven
Contact met docent

Inschrijven

Contact met docent

Ervaringen

Geen reviews beschikbaar

Deel je ervaring

Joke van der Bunt

Mijn aanbod

Via mijn moeder ontdekte ik een hele mooie spreuk:

"Alleen muziek is de wereldtaal en die hoeft niet vertaald te worden: hier spreekt de ene ziel tot de andere".

En dit is helemaal waar! Muziek is een universele taal, en dat vind ik ook het hele bijzondere eraan!

Daarom geef ik met zoveel plezier les aan zowel kinderen als volwassenen, zowel beginners als gevorderden.

In mijn lessen leer ik je jouw instrumentale en muzikale vaardigheden te ontdekken en/of verder te ontwikkelen.

Ik bespreek graag met je wat je wilt leren en pas mijn lessen hier zoveel mogelijk op aan. Denk hierbij aan het leren van verschillende soorten liedjes, noten lezen, akkoorden spelen, techniekoefeningen en improviseren.

Info

Specialisme

  • jazz en pop!

Contact docent

Toets de piano

Pianoles lichte muziek

Pianoles