Home » Cursussen » INDIVIDUELE VIOOLLES – KINDEREN

INDIVIDUELE VIOOLLES – KINDEREN

Docent: Sandra Wallner

Doelgroep

Jongeren (12+)
Kinderen (t/m 12 jaar)

Niveau

Beginner
Gevorderd
Iets gevorderd

Waar

Zaandam Muziekschool

Over deze cursus

Hou je van de hoge strijkersklank en ben je 5 jaar of ouder? Dan is de viool met haar rijke klankkleuren voor jou het passende instrument! Al ben je nog zo jong, al vanaf de eerste vioolles leer je om vanuit je hart te musiceren.

“Juf Sandra als docent is leuk. Ze geeft goede uitleg en is grappig. Ze kan heel goed vioolspelen. Ze is heel lief en ze wil dat we hard oefenen. Alleen dan worden we beter in het vioolspelen” (Lucy Boeren, 9 jaar).

“Sandra spreekt bij iedere leerling zijn/haar persoonlijk potentieel aan, is daarin heel geduldig en serieus, maar geeft ook de ruimte voor initiatief. En daarbij neemt ze altijd de moeite om ons als ouders te informeren over de voortgang en adviezen te geven over het thuis studeren. Onze dochter Teddy gaat in ieder geval iedere week met plezier naar de les en dankzij Juf Sandra ook met grote sprongen vooruit, wat resulteerde in een 1e prijs bij het Jan Pasveerconcours!” (Judith Petra & Nol Sicking – ouders van Teddy Sicking, 10 jaar).

Praktische informatie

30 OF 45 minuten les, bij 36 lesweken

Je kunt ook eerst een proefles nemen. Dit is een prima manier om uit te zoeken of vioolspelen iets voor jou is. Een proefles is niet gratis, maar je bent nog niet gebonden aan verdere afspraken.

Mijn cursussen worden op Fluxus in Zaandam, in het Muziekpakhuis in Amsterdam en in de regio Hoorn aangeboden.

www.vioolleszaandam.nl

www.sandrawallner.com

Lestijden

woensdag

Startdatum

in overleg

Kosten

www.vioolleszaandam.nl

Inschrijven
Contact met docent

Inschrijven

Contact met docent

Ervaringen

Geen reviews beschikbaar

Deel je ervaring

Sandra Wallner

Mijn aanbod

Het muziek maken is voor mij een manier om zonder woorden direct vanuit mijn hart te kunnen communiceren. Als viooldocente vind ik het daarom ook belangrijk om vanaf de eerste vioolles bij de leerlingen de liefde voor de muziek en het samen musiceren aan te wakkeren. Als uitvoerend musicus geef ik regelmatig kamermuziekconcerten en remplaceer ik in diverse professionele symfonieorkesten in Nederland, Frankrijk, Duitsland en Oostenrijk.

Ik studeerde aan de Universität Mozarteum te Salzburg en behaalde mijn diploma aan de Universität für Musik und darstellende Kunst te Graz. In Nederland zette ik mijn studie voort bij Joyce Tan aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht, waar ik me in het bijzonder heb gespecialiseerd in het lesgeven aan jonge getalenteerde kinderen. Naast klassieke viool heb ik me ook in de barokviool en de historisch geïnformeerde uitvoeringspraktijk verdiept.

Info

Specialisme

  • Ierse muziek
  • lesgeven aan jong talent
  • kamermuziek coaching

Contact docent

KAMERMUZIEK COACHING VOOR STRIJKERS

VIOOLLES VOOR JONG TALENT

INDIVIDUELE VIOOLLES – VOLWASSENEN

Een vraag of suggestie?

Mail ons via onderstaand formulier.

Of bel ons

Voor vragen over ...

FluXus algemeen Klantenservice 075 655 35 50
Voor jou (Vrije tijd) Klantenservice 075 635 61 11
Onderwijs Madeleine en Els 075 655 35 55
Zorg & Welzijn Gerard Lommerse 06 215 37 848
Podium de Flux FluXus