Home » Cursussen » Harpensemble

Harpensemble

Docent: Eva Tebbe

Doelgroep

Jongeren (12+)
Volwassenen

Niveau

Gevorderd

Waar

Zaandam Muziekschool

De harp is al een mini orkestje met haar prachtige klankrijkdom in alle registers.. een harpensemble is helemaal de max! Het repertoire is eindeloos, zeker omdat we samen een favoriete repertoirelijst gaan opstellen en niet terugdeinzen voor het maken van eigen arrangementen. Daarbij zijn ook andere instrumenten van harte welkom.

Speel je al langer harp en lijkt het je leuk om samen te spelen? Meld je aan want vanaf drie harpisten kunnen we starten en ons ensemble uitbreiden.

Lestijden

woensdagavond, overige dagen in overleg.

Startdatum

Je kunt je gedurende het hele jaar aanmelden

Kosten

Vanaf 576 euro per cursusjaar (vanaf 21 jaar ex. btw). Wekelijks 1 uur ensemble-les. Andere frequentie en lesduur in overleg!

Inschrijven
Contact met docent

Inschrijven

Contact met docent

Ervaringen

Geen reviews beschikbaar

Deel je ervaring

Eva Tebbe

Mijn aanbod

Eva Tebbe heeft ruim 20 jaar ervaring met het geven van harples en ensemble-les aan beginners en gevorderden. Leerlingen die een leven in de muziek ambiëren helpt zij met grote passie op weg.

Eva staat als veelzijdige en initiatiefrijke muzikale persoonlijkheid op de (inter)nationale klassieke kamermuziekpodia, verstrekt compositieopdrachten en arrangeert haar eigen repertoire. Als performer werkt zij veelvuldig mee aan grote theaterproducties. Het leven van een artiest is veelzijdig: “Het combineren van lesgeven en uitvoeren heb ik altijd als onmisbaar, gezond en inspirerend ervaren omdat ik zo mijn kennis, ervaring en liefde voor muziek kan delen met leerlingen van alle leeftijden en fases van ontwikkeling. Het belang van kunstonderwijs is nu misschien wel groter dan ooit”.

HARPLES BIJ FLUXUS in Zaandam en Krommenie

Altijd al betoverd geweest door de klank van de harp, en wil je het eindelijk eens zelf proberen? Al tijdens je eerste jaar tover je de leukste liedjes en de prachtigste klanken uit je harp; solo of met anderen samen!
Zit je in een (harp)ensemble en willen jullie je samenspel opfrissen? Of wil je je voorbereiden op een conservatoriumopleiding?

Welkom voor zowel online als live les!

Info

Specialisme

  • Klassieke muziek
  • Nieuwe muziek
  • Moderne muziek
  • Keltisch
  • Muziektheater

Contact docent

Harples in Zaandam en Krommenie

Een vraag of suggestie?

Mail ons via onderstaand formulier.

Of bel ons

Voor vragen over ...

FluXus algemeen Klantenservice 075 655 35 50
Voor jou (Vrije tijd) Klantenservice 075 635 61 11
Onderwijs Madeleine en Els 075 655 35 55
Zorg & Welzijn Gerard Lommerse 06 215 37 848
Podium de Flux FluXus