Voor jou

Onderwijs

Zorg & Welzijn

Podium de Flux

Home Vrije tijd Onderwijs Zorg & Welzijn Podium de Flux

DWARSFLUITLES

Docent: Hetty Mertz

Doelgroep

Kinderen (t/m 12 jaar)
Jongeren (12+)
Volwassenen

Niveau

Beginner
Iets gevorderd
Gevorderd

Waar

Zaandam Muziekschool

 

Leer dwarsfluit spelen en geniet van de mooie klank en de veelzijdigheid van het instrument en ontdek zo verschillende muziekstijlen!

In de lessen wordt veel aandacht besteed aan toonvorming, techniek, maat en ritme om zo met mooie muzikale expressie te leren spelen.

Je maakt kennis met verschillende muzieksoorten en door het zelf te spelen wordt de affiniteit met onbekende stijlen steeds groter. Van klassieke muziek tot popsongs, filmmuziek [o.a. Disney] Ierse muziek etc.  Er zijn veel boeken met begeleidings CD zodat je veel over de muziekstijl leert.

Twee lessen samenspel zijn inbegrepen bij de jaarcursus zodat je kunt ervaren hoe leuk het is om samen te spelen. Als je samen muziek maakt gaan je vorderingen sneller; muziek maken met elkaar motiveert en het stimuleert ook om thuis te spelen, en..."oefening baart kunst"!

Acht jaar is een goede leeftijd om met fluitles te beginnen. Als de grote fluit nog net iets te groot en te zwaar is kan deze afgewisseld worden met de Yamaha plastic fluit.

Ook als volwassene kun je beginnen om dwarsfluit te leren spelen.

Heb je nog geen eigen fluit: ik verhuur fluiten en ook de Yamaha kleine fluit.

Als je al eerder fluit hebt gespeeld kun je ook om de week les nemen of gebruik maken van de 10 lessen kaart.

Lestijden

maandag, vrijdag.

Startdatum

tijdens het cursusjaar kun je op elk moment beginnen

Kosten

532 euro per cursusjaar 36 lessen van 20 minuten + mogelijkheid voor introductie les in samenspel tien lessen kaart 170 euro

Inschrijven
Contact met docent

Inschrijven

Contact met docent

Ervaringen

Geen reviews beschikbaar

Deel je ervaring

Hetty Mertz

Mijn aanbod

Op mijn 10e ben ik met blokfluit begonnen en daarna heb ik een tijdje gitaarles gevolgd. Op mijn 18e ben ik met dwarsfluit begonnen. Na een half jaar gepassioneerd studeren besloot ik voor te spelen op het Sweelinck Conservatorium in Amsterdam en heb daar mijn opleiding afgerond.
Ik geef fluitles en ensemble les/coaching. Voor mijn ensembles bewerk ik verschillende soorten muziek.
Ik ben klassiek geschoold maar veel muziekstijlen hebben mijn belangstelling; ik speel een breed repertoire in gevarieerde bezetting. Ik speel ook altfluit en piccolo.

https://www.plugify.nl/crosskeys

Info

Specialisme

  • Dwarsfluitles geven met veel aandacht voor toon- techniek en ritmische ontwikkeling om zo met grote muzikale expressie te kunnen spelen.
  • Ensembleleiding/coaching in diverse stijlen en bezettingen.

Contact docent

KENNISMAKEN MET DE DWARSFLUIT

VENTO ARGENTO – SAMENSPEL DWARSFLUIT

ENSEMBLE DIVERS

LA BANDA