Home » Cursussen » Choreo Atelier – Dansimprovisatie

Dansimprovisatie – Choreo Atelier

Docent: Muriël Rosemarijn Bicker

Doelgroep

Volwassenen

Niveau

Beginner
Gevorderd
Iets gevorderd

Waar

Zaandam Verkadefabriek

Lestijden

Vrijdagochtend van 10:30 - 12:00

Startdatum

06 september 2024
(de cursus loopt ook dit seizoen al, je kunt de eerst volgende les een proefles meedoen, stuur even een appje)

Kosten

€45,- per maand

Inschrijven
Contact met docent

Inschrijven

Contact met docent

Ervaringen

Geen reviews beschikbaar

Deel je ervaring

Muriël Rosemarijn Bicker

Mijn aanbod

Het mooie aan dansimprovisatie vind ik dat iedere danser de ruimte krijgt om zijn eigen unieke bewegingen te creëren en te onderzoeken. Aan de hand van dansopdrachten word je gestimuleerd om in beweging te komen. De inspiratiebronnen zijn diverse thema's uit de natuur, kunst, literatuur ondersteund door foto, film en muziek. Het thema kan dramatisch, beeldend of muzikaal benaderd worden.
Onderzoek is een groot onderdeel van dansimprovisatie. Onderzoek naar je eigen bewegingen maar ook onderzoek naar je eigen beleving, gevoel en emotie die een thema met zich mee brengt. Hier spelen tijd, kracht en ruimte een rol.

Na het volgen van de opleiding docent dansimprovisatie ben ik, Muriël Rosemarijn, het Choreo Atelier gestart. Deze naam heb ik gekozen omdat in een atelier kunst gecreëerd wordt. In dit atelier creëren we dansbewegingen, dans frasen en choreografieën. Uiteindelijk werken we naar een theatervoorstelling toe.

Wil je meer dan danspasjes kopiëren, wil je in een veilige omgeving je eigen dans ontwikkelen en zelfs dansfrasen maken? Dan is het Choreo Atelier wellicht iets voor jou. Wees welkom om eens een proefles mee te doen.

Info

Specialisme

  • Dansimprovisatie - Dansexpressie - Instant choreography

Contact docent