Home » Workshop Sneaker Customizen

Workshop Sneaker Customizen

11.01.2024

Doe mee aan de workshop en geef je eigen sneakers een unieke en persoonlijke uitstraling! Schilder bijvoorbeeld een figuur of logo of geef je sneakers een andere kleur met een door jouw gekozen uniek kleurenpalet !

Tijdens deze workshop van 2,5 uur met maximaal 8 deelnemers leer je verschillende basis technieken en hoe je de sneakers voorbereid voor het schilderen.

Tijdens de workshop mag je gebruik maken van alle materialen zoals leerverf van Angelus, Pebeo textielverf, Posca verfmarkers en sjablonen. Iedere deelnemer krijgt een kit met benodigdheden en basiskleuren verf zodat je snel kan beginnen.

Na een korte uitleg gaan we aan de slag om op papier een eenvoudig ontwerp te maken en ga je je sneakers voorbereiden zodat de verf goed hecht, hierna breng je het ontwerp over op je sneakers. De docent loopt rond om je vragen te beantwoorden en aanwijzingen te geven.

Tussendoor nemen we een korte pauze met een kopje thee, koffie of frisdrank en werk je je ontwerp af, daarna brengen we een beschermend laagje aan. Als je werk niet helemaal af is krijg je aanwijzingen, een penseel en een klein potje verf mee om het thuis af te kunnen maken.

Je krijgt les van Monique van Art Studio Mo, een ervaren customizer die in opdracht custom kleding maakt. Check de Instagram pagina van Art Studio Mo voor foto’s en video’s van customs gedragen door internationale artiesten.

Sneakers zijn niet inbegrepen en brengt iedere deelnemer zelf mee, deze mogen nieuw zijn, maar weinig gedragen en vooraf goed schoongemaakt kan ook.

Deze workshop is bedoeld om jou de basistechnieken van het customizen te leren en een eenvoudige afbeelding of kleurverandering tijdens de les aan te brengen op je sneakers. Als je thuis wilt gaan customizen weet je precies welke materialen je daarvoor nodig hebt na deze workshop, met de geleerde technieken kun je voortaan ook je oude schoenen nieuw leven inblazen door ze bij te kleuren als een professional.

Schrijf je in en stuur een e-mail naar docente Monique Abels.

PRAKTISCHE INFO

Wanneer: donderdag 11 januari 2024

Tijdstip: 18:30 – 21:00 uur
Locatie: Fluxus locatie Verkadefabriek, Westzijde 168, Zaandam

Kosten: jongere €75,- volwassenen €95,- (incl. btw)

Een vraag of suggestie?

Mail ons via onderstaand formulier.

Of bel ons

Voor vragen over ...

FluXus algemeen Klantenservice 075 655 35 50
Voor jou (Vrije tijd) Klantenservice 075 635 61 11
Onderwijs Madeleine en Els 075 655 35 55
Zorg & Welzijn Gerard Lommerse 06 215 37 848
Podium de Flux FluXus