Home » mini-expo ‘t Inkijkje: Sacha Ofman

mini-expo ’t Inkijkje: Sacha Ofman

VANAF 01.11.2023

Even een kijkje nemen bij een van de cursussen van onze netwerkdocenten? Dat kan met het ’t inkijkje! Wat geven ze voor cursus? Wat doen de cursisten? Wat voor materialen worden er gebruikt? Eens in de zoveel tijd geeft een andere docent een impressie van de sfeer van zijn/haar cursus.

Dit keer nemen we een kijkje bij Sacha Ofman:

“Mijn naam is Sacha Ofman en ik ben sinds 1999 edelsmid/sieraadontwerpster. Op jonge leeftijd wist ik al wat ik wilde worden en op mijn 17e startte ik met de opleiding goud- en zilversmeden aan de inmiddels opgeheven Vakschool voor Edelsmeden te Amsterdam.

Lesgeven doe ik sinds een paar jaar en het geeft mij echt veel voldoening. Het is mooi om te zien hoe mensen zich ontwikkelen en zich de soms lastige technieken gaandeweg eigen maken.”

De cursus edelsmeden bestaat uit wekelijkse lessen van 2,5 uur en is bedoeld voor iedereen met belangstelling voor sieraden en het edelsmids-ambacht. In de cursus komen de edelsmeed-technieken zoals zagen, vijlen, smeden, buigen, solderen, schuren en polijsten aan bod. Het ontwerpproces komt hierbij ook aan de orde en door de individuele aanpak is de cursus edelsmeden geschikt voor zowel beginners als gevorderden en alles ertussenin.

De lessen zijn op maandagavond, woensdagavond, vrijdagochtend en vrijdagmiddag. Meer informatie vind je op Fluxus.nl of sachaofman.nl.

PRAKTISCHE INFO

Locatie: De expositie is te zien in de overdekte passage van de Verkadefabriek aan de Westzijde 168 en is te vinden aan via de Noordingang van de Verkadefabriek aan de Zaankant, en loopt vanaf de parkeerplaats tot het binnenplein.

Openingstijden: De expositie is vanaf 1 november te zien, de passage is open tussen 9.00 en 21.00 uur.

Entree: Gratis

Een vraag of suggestie?

Mail ons via onderstaand formulier.

Of bel ons

Voor vragen over ...

FluXus algemeen Klantenservice 075 655 35 50
Voor jou (Vrije tijd) Klantenservice 075 635 61 11
Onderwijs Madeleine en Els 075 655 35 55
Zorg & Welzijn Gerard Lommerse 06 215 37 848
Podium de Flux FluXus