Home » Projecten » Zaanse Experience

Zaanse Experience

Zaanse Experience

Zaanse Zomer-, Hersft-, Winter- en Lente Experience

Tijdens alle schoolvakanties worden er op verschillende locaties in de Zaanstreek gratis binnen- en buitenactiviteiten georganiseerd voor kinderen en jeugd van 6 t/m 26 jaar. De Zaanse Experience wordt gefinancierd door de Gemeente Zaanstad en georganiseerd in samenwerking met het Sportbedrijf Zaanstad. FluXus is aanwezig met creatieve workshops , zoals dans, tekenen, drummen, schilderen, beeldhouwen. De Experience wordt steeds bekender in Zaanstad en steeds meer kinderen doen mee.

Meer info over de Zaanse Experience vind je hier.

Cruijf court

Het Jeugdfonds Sport en Cultuur Zaanstad organiseert, in samenwerking met FluXus en  Sportbedrijf Zaanstad, de Cruijff Courts in Zaanstad. Er worden relmatig gedurende 8 weken op de woensdag leuke workshops  georganiseerd. In 2020 was het op het Cruijff Court in Kogerveld. In 2021 zullen de workshops plaatsvinden in juni en juli op het Cruijff Court in Zaandam Zuid aan de Straat Davis.

Het doel van de Cruijff Courts is om kinderen in de wijk kennis te laten maken met verschillende creatieve activiteiten en hen te stimuleren dat vaker te gaan doen.

Een vraag of suggestie?

Mail ons via onderstaand formulier.

Of bel ons

Voor vragen over ...

FluXus algemeen Klantenservice 075 655 35 50
Voor jou (Vrije tijd) Klantenservice 075 635 61 11
Onderwijs Madeleine en Els 075 655 35 55
Zorg & Welzijn Gerard Lommerse 06 215 37 848
Podium de Flux FluXus