Home » Dirk Beets

Ik zal me even voorstellen. Ik ben Dirk Beets: muzikant, muziekdocent, componist, arrangeur en muziek inspirator. Ik hou van het groepsproces. Als verbinder word ik gedoogd bij het creatieve proces van muzikanten (zodra iemand muziek maakt is hij voor mij een muzikant) en ik help ze daar waar nodig is. Belangrijk voor mij is het dat er ruimte is voor ieders individuele wensen en ideeën.

Cultuurexpert

Ik ben in september 2021 begonnen als Cultuurexpert Onderwijs bij FluXus. Hierdoor ben ik onderdeel geworden van een inspirerend en actief team dat de noodzaak van goed kunst- en cultuuronderwijs in de scholen en gemeenschap van Zaanstad wil uitdragen. Ik ben altijd werkzaam geweest in het muziekonderwijs, op muziekscholen, maar ook in het basisonderwijs en in het voortgezet onderwijs. Momenteel ben ik ook nog als coördinator lichte muziek verbonden aan de muziekschool in Katwijk en als muziekexpert aan het cultuurhuis in Abcoude. In het cultuuronderwijs heb ik me altijd een coach gevoeld. De kinderen zelf laten ontdekken wat kunst en cultuur voor hun betekent is voor mij van waarde.

Als cultuurexpert leg ik de verbinding tussen de scholen en de cultuurmakers. Zo laat ik de leerkrachten zelf ontdekken hoeveel kunst en cultuur ze al in huis hebben. Doordat de leerkrachten hier oog voor krijgen zien ze wat kunst en cultuur kan betekenen de ontwikkeling van een kind. Voor de ontwikkeling van de talenten maar ook voor de ontwikkeling van taal of voor het verbeteren van cognitieve vaardigheden.

Dirk werkt samen met onderstaande scholen

De Dorpsakker, De Kroosduiker, De Meander,  De Delta, Ayundo, Wij-land, De Bijenkorf, De Regenboog, Octant, De Oceaan, Het Koraal, Kernschool, Herman Gorter, Et Buut, De Voorzaan, Over De Brug, De Westerkim.

Dirk Beets

Een vraag of suggestie?

Mail ons via onderstaand formulier.

Of bel ons

Voor vragen over ...

FluXus algemeen Klantenservice 075 655 35 50
Voor jou (Vrije tijd) Klantenservice 075 635 61 11
Onderwijs Madeleine en Els 075 655 35 55
Zorg & Welzijn Gerard Lommerse 06 215 37 848
Podium de Flux FluXus