Home » Daniëlla Lemmens

Ik ben opgeleid tot dansdocent en leerkracht basisonderwijs. Dans en onderwijs zijn mijn grote passies. Ik vind het leuk om de verbinding te leggen tussen de kunstvakken en onderwijs. Kijken hoe we ervoor kunnen zorgen dat 1+1 3 is. Dat kinderen zichzelf verrassen en kunnen groeien.

Cadeautjes

Een tijdje geleden gaf ik op een school een dansles over voorzetsels. “Krijgen we morgen weer zo taalles,” was een van de opmerkingen. Later toen de groep weg was gegaan kwam er een jongetje opeens terug. Met grote ogen en een grote glimlach zei hij: “Juf ik wist niet dat dansen zo leuk was”. Dat zijn kleine cadeautjes.

Cultuurprogramma’s

Bij FluXus ben ik Projectleider Cultuurprogramma’s. Ik heb contact met alle netwerkdocenten die via FluXus hun expertise aanbieden en ben daarin vraagbaak voor mijn collega’s. Verbindingen leggen tussen cultuuraanbieders en scholen… denken in oplossingen en mogelijkheden.

Brede school

Een van mijn grote taken is het project Brede school. Hoe kunnen we zoveel mogelijk kinderen laten kennismaken met kunst en cultuur en hoe kunnen we ervoor zorgen dat ze na een korte cursus binnen de brede school hun weg vinden om hun talenten verder te ontwikkelen.

De creatieve inval

Ook binnen de creatieve inval doe ik de coördinatie. Wat is de vraag van de school? Welke vakdocent zou daar het beste passen. Waar is de school mee bezig waar een vakdocent op kan aansluiten. Ik vind het leuk om op allerlei gebieden verbindingen te maken.

Daniëlla Lemmens

Een vraag of suggestie?

Mail ons via onderstaand formulier.

Of bel ons

Voor vragen over ...

FluXus algemeen Klantenservice 075 655 35 50
Voor jou (Vrije tijd) Klantenservice 075 635 61 11
Onderwijs Madeleine en Els 075 655 35 55
Zorg & Welzijn Gerard Lommerse 06 215 37 848
Podium de Flux FluXus