Voor jou

Onderwijs

Zorg & Welzijn

Podium de Flux

Home Vrije tijd Onderwijs Zorg & Welzijn Podium de Flux

Zaanse Voorjaars

Experience

27.02.2023 - 03.03.2023

Deze voorjaarsvakantie (van 27 februari tot en met 3 maart) is er weer een Zaanse Experience!  FluXus organiseert verschillende kunst- en cultuuractiviteiten. Dit keer een beeldend workshop door Sjors op maandag en Donovan met de Theaterbende op vrijdag.

Tijdens de Zaanse Voorjaars Experience kunnen kinderen van 6 tot en met 17 jaar gratis meedoen met sport-, spel-, cultuur-, muziek- en lifestyle activiteiten op verschillende locaties in de Zaanstreek. Daarnaast is er een Special Experience voor kinderen met en zonder een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en een Zaanse Mini experience voor kinderen van 3 tot 5 jaar. FluXus is er ook weer bij met verschillende creatieve workshops!

Het programma

bekijk het programma hier, op de website van Sportbedrijf Zaanstad.

praktische info

Aanmelden

Vooraf aanmelden is niet nodig. Let op: wél voor de Mini- en de Special Experience. Bij aankomst worden op basis van de leeftijd groepjes gemaakt, in deze groepjes gaan de kinderen langs alle activiteiten en workshops.

Vragen

Vragen over deelname aan de Zaanse Experience? Neem contact op met de afdeling sportstimulering: 075-65 399 70 of j.zegstroo@sportbedrijfzaanstad.nl

Meer info

Lees hier meer over de Zaanse Experience.

Bekijk hier de video van de Special Experience van de zomer van 2021: