Voor jou

Onderwijs

Zorg & Welzijn

Podium de Flux

Home Vrije tijd Onderwijs Zorg & Welzijn Podium de Flux

Zaanse Lente

Experience

24.04.2023 - 05.05.2023

Deze meivakantie (van 24 april t/m 5 mei) is er weer een Zaanse Experience!  FluXus organiseert verschillende kunst- en cultuuractiviteiten. 

Tijdens de Zaanse Lente Experience kunnen kinderen van 6 tot en met 17 jaar gratis meedoen met sport-, spel-, cultuur-, muziek- en lifestyle activiteiten op verschillende locaties in de Zaanstreek. Daarnaast is er een Special Experience voor kinderen met en zonder een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en een Zaanse Mini experience voor kinderen van 3 tot 5 jaar. FluXus is er ook weer bij met verschillende creatieve workshops!

Het programma

bekijk het programma hier, op de website van Sportbedrijf Zaanstad. Op donderdag 27 april Koningsdag zijn er geen activiteiten.

praktische info

Aanmelden

Vooraf aanmelden is niet nodig. Let op: wél voor de Mini Experience en de Special Experience. Bij aankomst worden op basis van de leeftijd groepjes gemaakt, in deze groepjes gaan de kinderen langs alle activiteiten en workshops.

Vragen

Vragen over deelname aan de Zaanse Experience? Neem contact op met de afdeling sportstimulering: 075-65 399 70 of sportstimulering@sportbedrijfzaanstad.nl

Meer info

Lees hier meer over de Zaanse Experience.