Voor jou

Onderwijs

Zorg & Welzijn

Podium de Flux

Home Vrije tijd Onderwijs Zorg & Welzijn Podium de Flux

Zaanse herfst

Experience

17.10 - 21.10.2022

Deze herfstvakantie is er weer een Zaanse Herfst Experience!  FluXus organiseert verschillende kunst- en cultuuractiviteiten.

Tijdens de Zaanse Herfst Experience kunnen kinderen van 6 tot en met 17 jaar gratis meedoen met sport-, spel-, cultuur-, muziek- en lifestyle activiteiten op verschillende locaties in de Zaanstreek. Daarnaast is er een Special Experience voor kinderen met en zonder een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en een Zaanse Mini experience voor kinderen van 3 tot 5 jaar. FluXus is er ook weer bij met verschillende creatieve workshops!

NIEUW lifestyle experience voor ouders

Kom samen traktaties maken en doe mee met spellen en quizzen over gezondheid. Samen genieten we van gezonde hapjes en delen wij informatie over activiteiten en nieuwe ideeën in de wijk.

Het programma

bekijk het programma hier, op de site van Sportbedrijf Zaanstad.

praktische info

Aanmelden

Vooraf aanmelden is niet nodig. Let op: wel voor de Mini- en de Special Experience. Bij aankomst worden op basis van de leeftijd groepjes gemaakt, in deze groepjes gaan de kinderen langs alle activiteiten en workshops.

Vragen

Vragen over deelname aan de Zaanse Experience? Neem contact op met de afdeling sportstimulering: 075-65 399 70 of sportstimulering@sportbedrijfzaanstad.nl

Meer info

Lees hier meer over de Zaanse Experience.

Bekijk hier de video van de Special Experience van afgelopen zomer: