Home » Slotconcert talentenklas

Slotconcert talentenklas

06.07.2024

Zaterdag 6 juli presenteren de leerlingen van de Talentenklas zichzelf tijdens het slotconcert! Dit jaar is het thema: ‘Verbeelding’. Inspirerende ervaringen uit de talentenlabs van het afgelopen jaar komen samen. Het thema verbeelding wordt in klanken omgezet. Kom je luisteren? De toegang is gratis en iedereen is van harte welkom.

Goed doel: War Child

Elk jaar zamelt de Talentklas met het concert geld in voor een goed doel. Alle opbrengsten van dit concert worden daaraan gedoneerd. Dit jaar is dat War Child.

Talentklas

FluXus vindt het belangrijk dat er oog is voor talent en wil er dan ook samen met de docenten die lesgeven onder het dak van FluXus alles aan doen om het aanwezige talent tot bloei te laten komen. Na een auditie en een gesprek kunnen leerlingen worden toegelaten tot de talentenklas. Zij zijn intensief met muziek bezig, met hun eigen muziekleraar, in verschillende orkesten en ensembles, maar ook doordat ze vijf keer per jaar met het Talentenlab meedoen. Op deze labs komen allerlei facetten van muziek voorbij, zoals samen zingen, samen spelen, improviseren en ook worden gastsprekers en musici uitgenodigd om met de leerlingen te werken. Alle leerlingen van de Talentenklas hebben ook meegedaan aan het Jan Pasveer Concours, dat FluXus jaarlijks organiseert om muziekleerlingen te stimuleren en podiumervaring te laten opdoen.

PRAKTISCHE INFO

Locatie: Pasveerzaal, FluXus Muziekschool, Westzijde 148

Tijd: 19.00 uur

Toegang: Gratis (er wordt gecollecteerd voor het goede doel)

 

Een vraag of suggestie?

Mail ons via onderstaand formulier.

Of bel ons

Voor vragen over ...

FluXus algemeen Klantenservice 075 655 35 50
Voor jou (Vrije tijd) Klantenservice 075 635 61 11
Onderwijs Madeleine en Els 075 655 35 55
Zorg & Welzijn Gerard Lommerse 06 215 37 848
Podium de Flux FluXus