Voor jou

Onderwijs

Zorg & Welzijn

Podium de Flux

Home Vrije tijd Onderwijs Zorg & Welzijn Podium de Flux

Sinterklaas

bij FluXus

02.12.2020

Vol verwachting klopt ons hart, want op woensdag 2 december komt Sinterklaas naar FluXus! Hij brengt om 13.30 uur een bezoek aan de Pasveerzaal van de Muziekschool. Daarna neemt hij (vanaf 15. 45uur) even een kijkje bij de leerlingen in de Verkadefabriek.

Optreden voor de Sint

Sinterklaas is dol op creatieve kids. Ben jij leerling bij FluXus en wil je optreden voor de Sint? Dat kan in de Pasveerzaal! Schrijf je in op de intekenlijst, deze hangt bij de Muziekschool. Je kunt ook alleen komen kijken als publiek.

Coronaproof Sinterklaasfeest

Sint en Piet zitten vooraf al veilig op 1,5 meter afstand en je kunt bij ze “op defilé”. Zijn bezoek is in tijdsblokken ingedeeld. In totaal mogen er maximaal 30 mensen per tijdsblok in de zaal aanwezig zijn. Tussentijds luchten wij de zaal en zorgen we voor een goeie ventilatie. Omdat we ons houden aan de RIVM-richtlijnen hanteren we de volgende regels:

  • Als je wilt meedoen dien je je als leerling/docent/publiek vooraf in te schrijven.
  • Je dient het hele blok waar je je voor intekent in de zaal te blijven zitten! Dit geldt voor iedereen; de leerling, de docent en het publiek (hou er dus rekening mee dat je niet  kunt in – en/of uitlopen tijdens het blok waar je aan mee doet).

Praktische informatie

Tijdsplanning blokken:

  • 13.30 – 13.50 uur blok 1: Laatste plekken
  • 14.00 – 14.20 uur blok 2: vol
  • 14.30 – 14.50  uur blok 3: vol
  • 15.00 – 15.20 uur blok 4: vol
  • 15.45 uur Sint en Piet gaan op bezoek op de FluXus-locatie in de Verkadefabriek

Locatie: Pasveerzaal, FluXus Muziekschool (Westzijde 148, 1506 EK Zaandam)

Entree: Gratis, reserveren verplicht

Inschrijven optreden: Via de intekenlijst, deze hangt bij de Muziekschool

Reserveren: Stuur een e-mail naar klantenservice@fluxus.nl. Noem je naam, het aantal personen, het evenement (Sinterklaasfeest) en het tijdsblok waarvoor je wil reserveren. Door de anderhalve meter-maatregelen is het aantal plekken beperkt, VOL=VOL