Voor jou

Onderwijs

Zorg & Welzijn

Podium de Flux

Home Vrije tijd Onderwijs Zorg & Welzijn Podium de Flux

Expositie: Zaans inspireert

door Jelena Abrosimova

17.12.2023 - 16.02.2024

Neem een kijkje bij de expositie ‘Zaans inspireert’van de cursisten van Kinga Wieczorek in de Verkadefabriek aan Westzijde 168 in Zaandam! In de gangen het Fluxus-gebouw is werk te zien, iedereen is van harte uitgenodigd om langs te komen. 

Beeldend kunstenaar Kinga Wieczorek is volop actief in de Zaanstreek. Ze geeft verschillende schilderlessen voor beginnende schilders tot gevorderden, van jong tot oud. De komende tijd exposeren haar leerlingen in de Verkadefabriek. De kunstwerken laten een uiteenlopende kijk op Zaanstreek zien en zijn gemaakt vooral met acryl- en olieverf.

Deelnemende cursisten zijn: Jelena Abrosimova, Kees Adema, Marleen van Asten, Sandra Van Doorn, Annemieke Jager, Benno Lagerweij, Arrianne Naber, Sophie Nivard, Jomi Prins, Manita Schonewille, Robin Veenman en Hilde Luyt.

  Kees Adema

Jomi Prins 

praktische info

De expositie wordt op woensdag 20 december om 18.00 uur feestelijk geopend en is t/m 16 februari 2024 van maandag t/m zaterdag te bezoekentijdens de openingstijden van FluXus. FluXus is gesloten tijdens de schoolvakanties.

Locatie: Fluxus locatie Verkadefabriek, Westzijde 168, Zaandam

Toegang: gratis

Meer informatie: het lesaanbod van Kinga is te vinden bij het cursushuis op de website van FluXus

Jelena Abrosimova