Vrije tijd

Onderwijs

Zorg & Welzijn

Huren

Home Voor jou Onderwijs Zorg & Welzijn Huren

FluXus Filmwerkgroep

Voor creatieve jongeren

praktische info

De FluXus Filmwerkgroep bestaat uit getalenteerde, creatieve jongeren vanaf 18 jaar die samen met professionals opdrachten vervullen voor FluXus en creatieve partners uit Zaanstad.

Dit doen ze door te streamen, filmen en te monteren. Het leuke is dat er gewerkt wordt aan opdrachten binnen én buiten FluXus. Dat kunnen video’s zijn, maar ook streams. Naast de opdrachten komen de jongeren twee keer per maand bij elkaar, tijdens de zogeheten ‘Lab avonden’. Tijdens deze avonden worden ze opgeleid in het filmen, creatief denken voor diverse opdrachtgevers, het maken van eigen content en leren ze oefenen in het FluXus medialokaal met de apparatuur en programma’s. Er zullen gasten langskomen die ze meenemen in wat de verschillende behoeften zijn van de opdrachtgevers, want een livestream bij een lezing is heel wat anders dan bij een theatervoorstelling.

De Filmwerkgroep staat onder begeleiding van Pim Laan en Linda Willemszoon. Heb je interesse om de Filmwerkgroep een opdracht te geven of deel te nemen? Stuur dan een e-mail naar lwillemszoon@fluxus.nl