Voor jou

Onderwijs

Zorg & Welzijn

Podium de Flux

Home Vrije tijd Onderwijs Zorg & Welzijn Podium de Flux

FluXus Thuis:

online creatief

Iedereen kan meedoen!

Thuis creatief

Met opnieuw een lockdown en een extra lange vakantie heb je alle tijd om creatief aan de slag te gaan. En dat kan gelukkig ook gewoon thuis. Onder de noemer FluXus Thuis delen docenten korte, digitale workshops.

Er zijn workshops voor kinderen, voor volwassenen, voor ouderen of juist activiteiten om samen te ondernemen. Je hebt er geen voorkennis of speciale materialen voor nodig: iedereen kan meedoen, gewoon thuis!

Voor (thuis)onderwijzers

Naast workshops tref je onder FluXus Thuis ook veel online lesmateriaal dat onze Onderwijs-afdeling voor leerkrachten en thuisonderwijzers heeft geselecteerd. Klik je behalve de filter ‘FluXus Thuis’ ook ‘voor scholen’ aan dat tref mooi online lesmateriaal aan dat op bij elkaar is gebracht.

Hoe vind je iets voor jou?

De online workshops die voor jou worden gemaakt door onze Netwerk-docenten zijn terug te vinden tussen al het andere aanbod.

Ga naar de pagina  ‘Voor jou’
en vink ‘FluXus Thuis’ aan*

*Zoek je online lesmateriaal vink dan ook ‘voor scholen’ aan.

Deel het resultaat!

Is het goed gelukt of juist fantastisch mislukt? Maak een foto of filmpje van het resultaat en deel het op de Facebookpagina van FluXus. Onze timeline staat open! Op Instagram of YouTube mag natuurlijk ook, maar vergeet dan vooral niet de hashtag #fluxusthuis toe te voegen. Je geeft ons met die hashtag meteen toestemming je foto of filmpje verder te delen op onze kanalen.