Vrije tijd

Onderwijs

Zorg & Welzijn

Huren

Home Voor jou Onderwijs Zorg & Welzijn Huren

FluXus Thuis:

online creatief

Iedereen kan meedoen!

Thuis creatief

Hoe vind je iets voor jou?

Aan huis gebonden zijn vanwege de Corona-crisis biedt ook kansen. Je hebt nu misschien meer tijd om de creatieve talenten in jezelf te ontdekken en/of verder te ontwikkelen.

FluXus komt daarom de komende weken met creatieve workshops online.  Voor kinderen, voor volwassenen, voor ouderen of juist activiteiten om samen te ondernemen. Je hebt er geen voorkennis of speciale materialen voor nodig: iedereen kan meedoen, gewoon thuis!

.

Voor (thuis)onderwijzers

Naast workshops tref je onder FluXus Thuis ook veel online lesmateriaal dat onze Onderwijs-afdeling voor leerkrachten en thuisonderwijzers heeft geselecteerd. Klik je behalve de filter ‘FluXus Thuis’ ook ‘voor scholen’ aan dat tref mooi online lesmateriaal aan dat op bij elkaar is gebracht.  Dit wordt wekelijks aangevuld met nieuw materiaal.

.

FluXus Online Expo’s

FluXus stelt regelmatig exposities samen met werk van cursisten. Omdat deze exposities nu ook even niet kunnen worden bezocht, komen wij met Online Expo’s. De eerste ‘Sonnetten en Verhalen over Bomen’ bestaat uit twee video’s waarin sonnetten uit de Poëzie Werkplaats en de verhalen uit het Schrijfatelier worden voorgedragen, vergezeld van werk uit de illustratie cursus. Lees en kijk verder…

De online workshops die voor jou worden gemaakt door onze Netwerk-docenten zijn terug te vinden tussen al het andere aanbod.

Ga naar de pagina  ‘Voor jou’
en vink ‘FluXus Thuis’ aan*

.

*Zoek je online lesmateriaal vink dan ook ‘voor scholen’ aan.

.

Deel het resultaat!

Is het goed gelukt of juist fantastisch mislukt? Maak een foto of filmpje van het resultaat en deel het op de Facebookpagina van FluXus. Onze timeline staat open! Op Instagram of YouTube mag natuurlijk ook, maar vergeet dan vooral niet de hashtag #fluxusthuis toe te voegen. Je geeft ons met die hashtag meteen toestemming je foto of filmpje verder te delen op onze kanalen.