Home » Algemeen » Programma OPEN HUIS bij FLuXus op 15 juni

OPEn huis fluxus cultuurhuizen

VERRAS JEZELF met cultuur!
Open Huis bij FluXus op zaterdag 15 juni 2024
Benieuwd naar wat er allemaal in de panden van FluXus gebeurt? Op zaterdagmiddag 15 juni is het Open Huis bij de FluXus locaties aan de Westzijde in Zaandam. Kom ook langs en verras jezelf met cultuur.

 

Bekijk hier het volledige programma  

Activiteiten in de cultuurhuizen van FluXus
In de Verkadefabriek (Westzijde 168) en de Muziekschool (Westzijde 148) ontmoet je deze middag enthousiaste docenten en hun cursusaanbod voor het komend jaar.

Van schilderen en 3D-printen tot schrijven, voor iedereen is er genoeg te doen in de oude Verkadefabriek. Kinderen kunnen iets leuks maken bij het FluXus Productieteam en het FluXlab met André Linnenbank en Pascal Wagner. Volwassenen kunnen edelsmeden bij Sacha Ofman, kennismaken met de keramiekleerlingen van Piet Heijnis of beeldhouwen ontdekken bij Aart Prins. Probeer dansen met Dance Connects van Agnes Voskamp, of verken Eindeloos Textiel. Ontmoet kunstdocenten Myra, Vera en Pauline in De Droomfabriek, of stoei met woorden bij de schrijfdocenten Bettina Drion, Lot Douze en Helena Jansz. Het belooft weer een creatieve en inspirerende middag te worden!

Op de locatie Muziekschool 

Heb je muzikale ambitites? Ontdek welk instrument bij je past en maak kennis met de docenten op de Muziekschool. Probeer korte workshops, open lessen, repetities en optredens. In de FluXus Muziekschool vertelt muziekdocent Marcel de Hoop over keyboardles, en Fabrizio la Piano geeft informatie over zijn gitaarlessen. Sandra Wallner laat je viool uitproberen, terwijl leerlingen van Evert Sillem hun vioolspel laten horen. Geniet van een open les van La Banda en het Startorkest, en luister naar het Vrouwenkoor Ligature onder leiding van Maite Tife. Laat je betoveren door Sinfonietta en mis het trio-optreden van Joep van Beijnum (viool), Julia Barnes (altviool) en Mariëtte Gort (cello) niet! En maak kennis met de muziekdocenten Berend van Halsema, Ruth Cobelens, Sandra Wallner, Eva Tebbe, Mathilde Castro, Simon Dubbeld, Dymphna van Dooremaal.

 

Kom dus maken, kijken, luisteren en ontdekken op zaterdagmiddag 15 juni, van 14:00 tot 17:00 uur. Alle activiteiten zijn gratis en op basis van inloop, aanmelding is niet nodig. Nodig je vrienden ook uit via het Facebook evenement

 

Meer nieuws

Een vraag of suggestie?

Mail ons via onderstaand formulier.

Of bel ons

Voor vragen over ...

FluXus algemeen Klantenservice 075 655 35 50
Voor jou (Vrije tijd) Klantenservice 075 635 61 11
Onderwijs Madeleine en Els 075 655 35 55
Zorg & Welzijn Gerard Lommerse 06 215 37 848
Podium de Flux FluXus