Vrije tijd

Onderwijs

Zorg & Welzijn

Huren

Online les

tijdens Coronacrisis

30.03.2020

Maatregelen Coronavirus

Naar aanleiding van de persconferentie van zondagmiddag 15 maart 2020, heeft FluXus besloten om helemaal te sluiten tot en met 6 april. Dit geldt voor al onze locaties, inclusief de Pelikaan.

Online lessen bij FluXus

Concreet betekent dit dat docenten tot en met 6 april geen les kunnen geven binnen de gebouwen van FluXus. Maar veel docenten bieden de mogelijkheid om online les te volgen via videochat. Informeer bij jouw docent naar de mogelijkheden.

Crisis maakt creatief: online initiatieven

Er zijn veel leuke, creatieve initiatieven ontstaan in de laatste periode en FluXus deelt ze! Houd de Facebookpagina FluXusZaanstad in de gaten voor de nieuwste tips.

Grote evenementen geannuleerd

Eerder al werden alle grote bijeenkomsten en evenementen in maart geannuleerd. Tot en met 6 april geldt dat nu voor alle activiteiten. Wij zullen de deelnemers en bezoekers hierover zoveel mogelijk persoonlijk informeren en via de website.

Blijf op de hoogte

Via deze site houden wij iedereen op de hoogte van de actuele stand van zaken. We hebben te maken met een uitzonderlijke situatie waarvan niemand weet hoe die zich zal ontwikkelen. Gezien de huidige stand van zaken kunnen wij niet anders dan deze maatregel nemen. Wij vragen daarvoor jullie begrip.