Voor jou

Onderwijs

Zorg & Welzijn

Podium de Flux

Home Vrije tijd Onderwijs Zorg & Welzijn Podium de Flux

14.03.2022

Jos van Geel heeft vorige week aan de Raad van Toezicht zijn vertrek aangekondigd als directeur-bestuurder van FluXus. Vanaf 1 mei legt hij zijn taken als directeur-bestuurder neer.

De afgelopen jaren heeft Jos onze ambitie, kunst en cultuur voor iedereen, verdieping gegeven door de organisatie klaar te maken voor wijkgericht werken. FluXus blijft het cursushuis en poppodium de Flux, maar we voegen hier een vraaggerichte wijkenaanpak aan toe, waardoor we nog beter op de wensen van de inwoners en organisaties in Zaanstad kunnen inspelen. FluXus vormt hier de brug tussen inwoners, organisaties en cultuurmakers.

Jos heeft een sterk fundament gelegd door lokale partners te betrekken bij dit proces en de interne organisatie zo te herstructureren dat we deze rol kunnen realiseren. Vol vertrouwen laat hij een organisatie achter die klaar is om dit fundament uit te bouwen tot een krachtige organisatie die nog meer Zaankanters laat genieten van kunst en cultuur.
We kijken terug op een energieke samenwerking, waarin in korte tijd noodzakelijke veranderingen zijn ingezet en onze koers nog helderder geworden is.

Jos is nog tot 1 mei aanwezig als directeur van FluXus. Daarnaast start hij als parttime interim directeur voor Cool kunst en cultuur in Heerhugowaard. Dit in verband met langdurige ziekte van de directeur van Cool. Tot 1 mei zal Jos zich binnen FluXus richten op lopende zaken en een goede overdracht.