Voor jou

Onderwijs

Zorg & Welzijn

Podium de Flux

Home Vrije tijd Onderwijs Zorg & Welzijn Podium de Flux

Jongeren doen mee

Ontwikkel jezelf

In Zaanstad zit zoveel talent! Overal zien wij dat jongeren bezig zijn met het ontwikkelen van hun kwaliteiten.

Dit najaar kunnen jongeren ook weer lekker aan de slag bij FluXus. Er zijn onder meer workshops door Local Heroes, masterclasses van beroepsmuzikanten, les op de Surinaamse school, het inloopatelier van het FluXus productieteam, de open maaklabs en diverse jongerenimpuls activiteiten. En daarnaast is er natuurlijk het reguliere cursus- en workshop aanbod te vinden. Voor jongeren met veel talent zijn er speciale programma’s. Met samenwerkingen, extra lessen en coaching worden ze gestimuleerd in hun algemene creatieve vorming en de verdere ontwikkeling van het talent.

We zijn supertrots op alle jonge Zaankanters met hun talenten en goede ideeën! Daarom: bied ze de ruimte, geef ze een podium en laat ze stralen.

De eerstvolgende activiteit voor jongeren die staat gepland is op 4 november. Samen met sportbedrijf Zaanstad verzorgt FluXus een super mooie middag voor jonge vrouwen van 12 t/m 26 jaar. Er staat een gevarieerd programma klaar, voor ieder wat om te kiezen. Neem iemand mee en kom gezellig langs!

Jongeren Impuls

Sport en spel event voor meiden
voor dames tussen de 12 en 26 jaar

Programma

  • Virtual Gaming (aanmelden verplicht)
  • Voetbal
  • Kraam met gezonde voeding
  • Activiteit kunst en cultuur
  • Graffiti
  • Vormgeven poster

Wanneer: zaterdagmiddag 4 november 2023

Hoe laat: van 15:00-19:00 uur

Waar: Sporthal Zuid aan de Weer 26 in Zaandam

Toegang is gratis, aanmelden is niet nodig.